• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

Corleone od ciebie z rodziny czy znajomego...:)niby 5 tys. ale jeszcze zarejestrowanie u nas to wyjdzie razem z 7-8....:)do tego rozrząd oleje itd. i masz 10 tys...:)

A na dodatek JTD....!!!!gdyby to był TS to jeszcze może bym się zastanawiał ale nad JTD nie....:)

naprawde robi wrazenie :) Pasuje do przyciemnionych szybek z tylu :)

No! No! Teraz bella ma dwa tatuaże mmm :) me gusta :P

- - - Updated - - -

A co do tej 156 na sprzedaz to kumpla :) szczerze to stan jest dobry :) a przerejestrowanie to tak 1200zł :P

- - - Updated - - -

a co do jakiegoś wyjazdu :P to pomyślcie może nad morze :P hehe czy coś :P

- - - Updated - - -

Od teraz będę publikował posty na facebook i tym forum :P

- - - Updated - - -

ale to nie działa ta opcja hehehehe

Panowie co tutaj tak cicho? Zamkną temat wkońcu.. rozumiem, że czekacie aż znowu przyjadę do Polszy żeby spota zrobić? Ale bez mojej obecności też może być cool ;) hehe

no właśnie panowie jakieś spotkanko.....:)???co wy na to ciepło się robi więc można coś zrobić....:)???ja dzisiaj swoją wypicowałem (mycie,odkurzanie,woskowanie,doprowadzanie tapicerki w środku do ładu)...:)i jakoś to wygląda ....:)więc trzeba się pochwalić...:)

DSC_0072.jpgDSC_0076.jpgDSC_0077.jpgDSC_0078.jpgDSC_0079.jpgDSC_0081.jpgDSC_0084.jpgDSC_0089.jpgDSC_0091.jpgDSC_0092.jpgDSC_0093.jpg dawca ja odpadam moja przechodzi odnowe biologiczna w salonie blacharskim ( nie bylo blach robota stala jest dawca i juz niedlugo bedzie zdrowa ) :) jak cos mozecie do mnie wpasc do domu pomozecie na ogrodzie :)

Ostatnia edycja:
dawaj zdjęcia...:)_
pochwal się...:_

To teraz w dowod mozna wpisać data produkcji 2013 :)

ej chlopaki nie wszyscy naraz pokolei bo robicie wielki szum :)

to co może jakiś malutki spot w naszym wspaniałym gronie...:)!!!!

najpierw trzeba zobaczyć iel osób będzie a miejsce zawsze gdzieś się znajdzie...;);)!!!!coś długo już się nie widzieliśmy a teraz taka pogoda za oknem że szkoda by było to zmarnować...;)

Nic nie obiecuję teraz mam zaliczenia, sesja zaraz i takie tam historie.

Amortyzatory
Powrót