• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

ej panowie ja dopiero wracam z pracy o 20...:(

- - - Updated - - -

ale może wpadne pogadać koło 21...:)jak jeszcze będziecie...:)

widzialem dzis na 7-ce zatloczonej nasza PSZCZOLKE z kadyn z rowerami na dachu :)

A moja Bella teraz będzie jeździć na spoty w anglii pod prąd :) bo w Elblągu frekwencja nie dopisywała :) Dzielnie pokonała 1700 km :)

nie wyszły...:(szkoda alfy...:(ale to przez moją głupotę...przestały chodzić wycieraczki i padał deszcz....ale sobie pomyślałem daleko do domu nie mam....;(i widać jak daleko zajechałem.....za późno zobaczyłem czerwone światło i bach...:(:(:(a na rów nie mogłem ucieć bo jechał ciągnik i zostało uderzenie w dupe facetowi...:(:(:(

jak widziałem swoją alfę to aż serce mi się skurczyło.....:(:(::(szkoda gadać...:(

Ale wszystko wporzadku z Tobą? Sam jechales? Jak duże straty? Da radę reanimowac?

sam nie jechałem...siostra miała lekkiego guza na głowie...reanimacja...???chyba biorę drugą a ta będzie dawcą...ale tylko V6 teraz....:)a straty....oto zdjęcia....:)008.jpg009.jpg010.jpg011.jpg012.jpg013.jpg014.jpg015.jpg016.jpg

To dobrze że z siostra ok. A Alfy szkoda bo z 8v fajna już była a tak kolejna skończyła swój zywot za wcześnie. Jakbyś coś z niej wyprzedawal to daj znać. Trzymaj sie

no szkoda teraz dopiero zobaczylem a poduszke miales

no szkoda teraz dopiero zobaczylem a poduszke miales
nie poduszka nie wystrzeliła więc raczej jej nie było...:(

- - - Updated - - -

a w sumie to jak to wyszlo ze sie zapalilo
zapaliły mi się kable które idą do świateł bo chyba stykneły się z kolektorem i chłodnicą a że silnik był mocno rozgrzany wie zaczeło się palić...od tego zapaliło się jeszcze wygłuszenie maski....ale w pore szybko się tym zajeliśmy więc jest ok...a alfę będę chyba wysprzedawał bo biorę chyba 156 z V6 bo 155 cięzko znaleźć w dobrym stanie( praktycznie ich nie ma )...no nie licząc tych które są na forum...:)

panowie co taka cisza...:)może jakiś zlocik to się alfą pochwalę...:)ktoś chętny...;)????

to jak chcesz to wpadnij do mnie i sie pochwal

chyba w sobotę będę w Elblągu to mogę podjechać...:)

pawlo dzwonilwm dzis do ciebie i jakas laska :) odebrala . Ile bys chcial za znaczek od grila bo mi odpadl :) o ku........ zapomnialem ze przod dostal :(

laska to moja siostra tamtego numeru już nie mam.....:)na priv wyślę ci aktualny...:)

Witam wszystkich, co ciekawego bylo jak mnie nie bylo?:>
poki co to u mnie i alfki takie cuś doszlo :p orginalny skory momo, do zestawu mam jeszcze czerwona wykladzine ktora niestety wymaga przerobienia bo jest z wersji po liftowej :S

Panowie może jakiś spot w przyszłym tygodniu? Będę akurat w Polsce. Można by pogadać o starych karabinach

Amortyzatory
Powrót