Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Na razie Alfa zepsuła się na trasie. A mówili kup se passata w tedeiku to będziesz jeździł hehe. Jestem w ndg i dzisiaj oszacuje straty i koszty dopiero będę mógł coś ustalić.
Pękł kielich od amorka z tyłu, ścięło oponę, no i do wymiany mam amorki i opony z tyłu. Na razie jeżdżę na dojazdówce, dostepność amorków do sportpacka jak na razie zerowa;/
mi też w weekend pasuje...tylko od razu zartrzegam sobie że w niedzielę od godz 17-19 jestem niedostępny...meczyk leci ...dla tego w sobotę było by wyśmienicie...to godz. i miejsce...proszę podać....
no to co...może sobota....godz. gdzieś nie wiem 16-18 cos w tym czasie żeby jeszcze było widno by można było podziwiać piękne autka...i jakieś fotki pstryknąć....tylko teraz miejscówka...????jakieś pomysły...????
a dalo by rade wczesniej zrobic spocik bo baba moja oznajmila mi ze gosci bedziemy miec i zepsula troche plany a okompa bym sie zapytal ale musze wiedziec dokladnie kiedy i godzina ( tylko wmiare jak najszybciej ) noi laptopa zebys wziol jak cos
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.