• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Elblag spotkajmy sie !!!!!!

cerciarz, widze ze juz kolegów nie poznajesz:( nie no spoko, ja ci macham z paska a ty nic...

bo on na paski nie patrzy chyba ze stoja na poboczu , zeby sie posmiac

ta, ta, stał za nami na skrzyzowaniu przed szpitalem, ja sie odwracam macham a tu nic...spojrzenie widziałem w moja strone...oj kreche kolega ma...heheh

no faktycznie z pasków to się tylko śmieje :) no a Ciebie nie widziałem no i bym się nie spodziewał! :) Stary jak wracam z pracy to nawet ostatnio AR nie macham bo nie mam siły :)

a niewiem, teraz musze w tyg do nich zadzwonic, jak wszystko poszlo planowo to w tym tygodniu powinna sie juz konczyc robota...kto chce za mnie zapłacic?

bylem unich w sobote i stala na dworzu a oni chyba mieli wolne bo o 10 nikogo nie bylo

hm...no jak silnik wyjety to moze i stała, a w którym miejscu była?

zaraz z brzegu

---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

i komputerek wstawiony :)

starszy lutowniczy potwierdza :)
no Nero a moze wszyscy pojedziemy po odbior? teraz przez jakis czas bedziesz musial sie lagodniej odnosic do pedalu gazu :) jak Ty to wytrzymasz?

a no sprawa wyglada tak, newiem moze i zgłupiałem, ale miała byc planowo zaczeta wa tygodnie temu...nie wyrobili sie i jeden zachorował op€zniło sie o tydzien, dzis byłem i powiedziałem zeby wymienii tylko skrzynie ze sprzegłem, wiadomo olej w skrzyni i uszczelniacze...mogłem odrazu o tym pomyslec...a silnik chodził to niech chodzi dalej, bedzie gorzej to wtedy bede naprawiał albo wymienie jednostke na taką samą albo wiekszą i ooo...
przy okazji zmienia mi filtr oleju na mana i olej motul, zobaczymy, moze to cos pomoze ze bedzie mniej oleju brała, tak go kazdy zachwala pod tym względem..., w srode chyba juz pwoinna byc to jak cos mozna spocik zrobic w okol. wekendu...
a decyzji mojej duzo zawazyło to ze moze jak dobrze pójdzie bedzie myslenie o przesiadce na nowszy wózek, albo lepsza inwestycje w tten, juz taka konkretniejsza np 2.0 tb

No to faktycznie niemiło koledzy z górki się zachowali, no ale i tak są chyba najlepsi w Egu. Aj Ty to się nie możesz zdecydować :) raz chcesz zmieniać Alfe raz nie :) Jeździj na tym silniku aż padnie całkiem chyba że już litrami pali olej no to przelicz sobie koszty.

litrami to nie pali, bez przesady...tak tez zrobie...

aco jest w bydzi? ja moze juz w czwartek bede miał swoją...

z Tą Bydzią ciekawa myśl jakbyśmy pojechali na trzy Belle :) Tylko muszę Alfe uruchomić bo się z nią pogniewałem

hehehe no ja w takim tepie moaj bedzie szykowana to i do 20 nie odbiore jej, miał dzis byc skrzynia i nie ma jej!!! wariacje juz przechodze,,...

Amortyzatory
Powrót