Elblag spotkajmy sie !!!!!!

bylo by fajnie poznac kogos nowego z tak fajna bella :)

ooo widze fajna autko do nas dołaczyło do kolegi ze 156 wysłałem priva odnosnie jutra,a kolege z gt tez zapraszam

i po kolejnym spocie...było całkiem fajnie...pozdro dla kierownika z pieknej czarnej gt

frekwencja coraz lepiej :) Cerciarz, Alfapier, Nero + Matka i oby towarzystwo się rozrastało :)

no w pracy byłem...felgi zmienione...narazie takie z braku finansów, bo musiałem zmienic, tamte 2 krzywe...i do malowania...

mnie z przesyłka dystansami i śrubami wyszło 300zł

Moja sfochowana;/ kupiłem nowe aku, przy okazji uzbroiło się immo i trzeba było je rozkodować (całość u elektryka 300 PLN), czeka mnie wymiana łącznika wydechu i regulacja gazu;/ (deptam na gaz, a on najpierw dostaje przymuły że obroty spadają, a potem jedzie ale słabo), obroty falują strasznie więc przepustnica i krokowiec do czyszczenia, do tego strzeliła ostatnio w kolektor, nie wiem czy przepływka nie siada (a wymieniałem rok temu)... Ogólnie jestem tak na nią wkurwiony, że stoi brudna pod domem i nawet nie chce mi się nią na myjnie jechać;)

Alfapier, jaki jest dokładnie adres tego gazownika na Warszawskiej co pisałeś? Masz jakiś nr tel?

to jest po prawej stronie za mostem jak jedziesz w kierunku malborka numer 509-555-708 powiedz ze od piotrka z czarnej alfy masz numer

gdzie niby?ja niewiem, ja was rzadko widuje...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót