Elblag spotkajmy sie !!!!!!

jechałem oplem vivaro :) do czwartego 3maj sie!

jeszcze 11 dni wiec nigdy nic nie wiadomo, ale mam nadzieje ze dotrze, toedzie nas wiecej, a tak na marginesie, mozeby tak podesłac temat chłopakom z olsztyna? az tak daleko nie ma, a czasami oni mogli by do nas zawitac a czasami my do nich, w olsztynie i okolicach jezdzi sporo alfek, nawet an forum troche ich jest

jezeli myslisz o chlopakach z olsztyna to trzeba by bylo cos zaplanowac jakas atrakcje bo tak na 1.30 godziny to by im sie nie oplacalo przyjechac ( chyba )

myśle ze na obecnym spoie mozna razem rozkminic jak by ich sciagnac do nas...

gokarty :) i chłopaki z olsztyna będą wiedzieć po co jadą

tez cerciarz o tym myslałem, z tym ze trzeba by z kolesiem z obsługi zagadac, wykupic na dana godzine tor...no i na bank by musiała byc ekipa zebrana...goscie od gokartów sa spoko wiec nie powinno byc problemów zadnych...

tak ale mowili ze w poniedzialek jest zamkniete chyba zeby zrobic w tygodniu lub weekend albo na kregle sie wybrac do chlopakow do olsztyna

kregle tez ciekawy pomysł, w poniedziałek było ieczynne bo jakis remont mieli, ciekawe czy nadal tak jest, napewno jak bede to skocze sobie posmigac to sie podpytam...i bedzie wiadomo co i jak

to w takim razie na spocie myślimy jak tu połączyć siły z Olsztynem :)

a no dokładnie...wtedy alfki by pokazywały swoja siłę, byłoby nas troszke

chlopaki raz byli u nas to teraz mozemy do nich pojechac u nas im sie podobalo ( tak mowili )

no czasu juz malutko, dzis mi w pracy obiło sie o uszy ze w poniedziałem moge zostac w pracy dłuzej, na dniach bede znał szczegóły, jakby co dalibyscie sie namówic o przełozenie tego o tydzien? narazie wiem tak pół na pół...jakies problemy z przekazaniem sprzetu w pracy...chyba zebym ewentualnie troszke pózniej dojechał...

Nero mam sprawę do ciebie, namierzyłem sobie koła + zimówki w kwidzyniu (kwidzynie?), mógłbyś je dla mnie odebrać i jakoś bym je odebrał w elblągu? Nie chce mi się trochę specjalnie po nie jechać... ale jakby to był problem to się bujnę, bo i tak taniej mi wyjdzie niż kurier 60 PLN...

---------- Post dodany o godzinie 17:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:38 ----------

Hmm, sory za zawracanie dupy, ustawiłem się z gościem i jutro sam sobie po nie podjadę bo i tak będę w egu to już będę miał rzut beretem;)

Amortyzatory
Powrót