Elblag spotkajmy sie !!!!!!

no bo już chciałem Was wysłać do innego działu :) hehe ;)

a no bo ja bym upieral sie przy swoim a on przy swoim a itak remont naszego silnika jest tanszy :)

alfapier ja nie zaprzeczam temu z tym ze koszta włozenia silnika sa wieksze niz naprawy mojego, zobacze ile kasy bede miał...jesli sie zdecyduje na przekładke to tylko 2.0 ze skrzynia od 1.8, duza moc na mniejszym przełozeniu...bo wsadzajac inny silnik tez trzeba go rozebrac i sprawdzic to sa dodatkowe koszta...przy małym budzecie patrzy sie na kazda 100

jeszcze trochę i kolejny termin spotu co teraz proponujecie?

o tak bedzie chyba najlepiej i od tego zacznijmy :)

ale nerw, wcieło mój post, ja jestem u rodzicow ale w nastepny wek wracam do ega wiec wydaje mi sie ze bedzie wiecej alf, aha a rafała chyba znowu nie bedzie bo jego znowu u mechanika stoi...gdzie proponujecie spotkanie?

widze ze mamy kolejnego do spotu, moze kolega ma jeszcze paru znajomych na spot z alfkami? ja proponuje 1 poniedziałek października i z racji tego ze beda owi z elblaga to na początek mozna by znowu zrobic na bulwarze koło statku bądz na modrzewinie na tym ślepym rondzie, byłoby tam fajnie ustawic alfetki w kółku i fotki popstrykac....temat do obmyslenia, godzina 17.00

juz powiekszona rodzina :) mozemy na modrzewinie 1 poniedzialek pazdziernika o godz 17,00

czyli 4 października 2010 godzina 17 :) a może lepiej na bulwarze i przejazd "kolumienką" na modrzewinę ?

mozna pomyslec nad tym, alfapier zagadaj z rafałem zby tez był, i ciekawe jak kolega z braniewa...czy tez bedzie , moze ktos jeszcze dołączy...byłoby ciekawiej

ok, czyli standardowe miesjce, zapraszamy koło statku

Fajnie, że coraz nas więcej;) Tylko pewnie jak przyjdzie termin, to połowa alf będzie w warsztacie hehe. Jeśli o mnie chodzi to postaram się być, chociaż na 100% nie mogę powiedzieć co będę robił akurat 4 października. Ale wstępnie piszę się o 17 na bulwarze;)

Amortyzatory
Powrót