Konrado
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.
Tuti racja 80, pomylilo mi sie. A egzaminer co pomoze ?? Mozna przez to zrestartowac kompa czy jak?;d
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
:lol: :lol: :lol:75andrew155 napisał:Wczoraj był duży wiatr i ktoś mi mówił że widział 145 z rozstawionym żaglem
Konrado, a moze wybierz sie an wizytę na Saską w Krakowie. Daleko nie masz, a tam podobno bardzo dobrze znają sie na Alfach. Może oni Ci zlokalizują usterkę, o ile taka występuje.Konrado napisał:wymienialem u mechanika
Tak. Jest tam serwis, który ma pojęcie o Alfach. Kilku znajomych mi go chwaliło.Konrado napisał:Co tam jest na tej saskiej?? Serwis?? Drogo tam maja???
Wygląda na krokowy.JaGGeR napisał:czy to może być silniczek krokowy?? aha, czasami obroty potrafią się zawiesić, dziś jadę po osiedlu, w zasadzie się toczę i obroty były na poziomie 2 tyś, i wcale nie miały ochoty spadać...
http://alfa-fiat.strona.pl/Konrado napisał:ale jaki konkretnie adres tam jest?? Numer telefonu znasz moze??