Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sorry. Daje ZNACZNIE więcej niż dołączenie tylnego napędu do FWD. Mocne RWD, szczególnie te starszej generacji, są bardziej niebezpieczne w prowadzeniu.Dolaczenie przodu do rwd daje niewiele,
miałem e90 z N47, i rwd, i to jest świetne bezpiecznie prowadzące się auto. Ktoś kto nie interesuje się motoryzacją zza kierownicy nie powie że to rwd. A silnik jest bardzo dobry, jeśli ktoś pisze zę konieczność zrobienia rozrządu raz na 200 tys km to wada, to chyba nie wie jakie buble producenci wypuszczają obecnie na ryneknajpierw upewnij się że jesteś gotowy na silnik N47... bo najlepszych opinii toto nie ma...
Ja tylko nieśmiało przypomnę, że kolega chce kupić 320d , a nie M3![]()
Sorry. Daje ZNACZNIE więcej niż dołączenie tylnego napędu do FWD. Mocne RWD, szczególnie te starszej generacji, są bardziej niebezpieczne w prowadzeniu.
"Odbezpieczony granat" wygrywa ciekawie to ujął
miałem e90 z N47, i rwd, i to jest świetne bezpiecznie prowadzące się auto. Ktoś kto nie interesuje się motoryzacją zza kierownicy nie powie że to rwd. A silnik jest bardzo dobry, jeśli ktoś pisze zę konieczność zrobienia rozrządu raz na 200 tys km to wada, to chyba nie wie jakie buble producenci wypuszczają obecnie na rynek
fajny wyglad zaczyna sie od f10 wedlug mnie , starsze nie maja za grosz charakteru , moze e 60 ale to tez nie to co 159
Co za brednie, "koło seryjnej E90" co to w ogóle znaczy? Porównaj najtańsze 159 z najtańszym E90, jak już, zresztą co jest takiego super niby w 159? Może to robiło wrażenie w 2006, ale teraz? Podobnie zresztą jak E90, też już pod tym względem wrażenia nie robi, ale przynajmniej jest gdzie odłożyć telefon, czy kubek z napojem.stalem dzisiaj kolo seryjnej e90 i powiem wam ze szalu nie ma ;D srodek welurowy , taka bida ze glowa mala , dla mnie to e46 tylko minimalnie "nowoczesniejsze " chyba jednak wybor padnie na 159 , nawet zwykly golas wyglada lepiej niz bmw. Trzeba miec tez z tylu glowy ze wyprzedzajac bmw kierowca przed napewno nie powie pod nosem " o fajnie ze bmw wyprzedza " tylko " gowniarz jeden kupil bmw , na 1 zakrecie skonczy na drzewie " ;D
Mnie obie marki ani ziębią ani palą, lubię po prostu dobre auta, bez zacietrzewiania się i fanatyzmu w żadną stronę, wyrosłem też dawno z idealizowania auta którym aktualnie jeżdżę. Wam również polecam czasem spojrzeć obiektywnie, a niektórym to może zwyczajnie pojeździć czasem czymś innym, niż wypierdziane Alfa Romeo, bo wielu z was sprawia wrażenie jakby niczym innym nigdy/od baaaaardzo dawna nie jeździła.
to można dyskutować...Co za brednie
Co do E90 vs 159 jeszcze - E90 zjada dupą 159 pod względem prowadzenia (i to jest fakt, odczuwalnie mniejsza waga + o niebo lepszy rozkład masy + lepsza pozycja za kierownicą