murgal
Nowy
Tak w poduszkach jest olej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Film oznaczyłeś jako prywatny
Tak czy inaczej, u mnie nie ma żadnych dźwięków. Jedynie wyczuwalny jest moment załączania napędu po puszczeniu sprzęgła. Kwestia wyczucia mechanizmu i da się z tym żyć![]()
A propros stuknięć to nagrałem pewien filmik, bo nie daje mi to spokoju - czy podczas wciskania sprzęgła to łupnięcie/puknięcie jest normalne ? Czy to nie jest wina poduszek ? Filmik nagrałem podczas ruszania do przodu oraz cofania. (ale stuk jest też podczas jazdy np. na 3ce i przy wciśnięciu sprzęgła jest puknięcie) https://www.youtube.com/watch?v=iS_rf-2ndc0
Nie jest normalne. Istnieje pewne niezerowe prawdopodobieństwo, że masz dwumas do wymiany - u mnie były spore szarpnięcia na przykład przy zmianie z 1 na 2.
na moje oko to dwumas i sprzeglo
na moje oko to dwumas i sprzeglo