Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Przeszukalem forum, ale nic nie znalazlem.
Kupilem pare miesiecy temu Guiliette 1.4 170 KM - 2012
Gdy silnik jest juz naprawde rozgrzany (przynajmniej kilkanasie kilometrow jazdy), po zatrzymaniu sie na swiatlach lub wylaczeniu silnika i po paru minutach, ponownym uruchomieniu zaczyna z wlotow powietrza wydobywac sie dziwny zapach - cos pomiedzy zapachem oleju, a zapachem spalin.
Przy wlaczonym obiegu wewnetrznym wszystko jest OK.
jeśli klima jest w automacie to parować nie ma prawa bez względu na obieg , chyba że pół automat kiedy sprężarka jest wyłączona - wtedy takWadą tego wynalazku jest, że kilka stopni powyżej zera i są opady to parują strasznie szyby jak się klimę zostawi na automacie.
Trochę odgrzeję temat.
Od wczoraj (chyba od wczoraj bo ostatnimi czasy rzadko używałem nawiewu i nie zatrzymywałem się na dłuższych postojach z odpalonym silnikiem) występuje u mnie podobny problem jak u autora tematu. Różnicą jest tylko silnik: 1750tbi przebieg 74kkm.
Niestety nie miałem zbytnio możliwości ani czasu dokładnie przyjrzeć się skąd się bierze ten zapach ale po pobieżnych oględzinach gdzieś z okolic katalizatora.
Czy to też będzie odma? Gdzie się ona znajduje w QV'ce?