[Giulietta] dyfuzor w VQ

gdynianka

Nowy
Auto
biała QV, 2011
witam. Chce zalozyc dyfuzor w QVce , bo swietnie to wyglada. Czy gdzies, poza serwisem Aly mozna go dostac. Przeszukuje net i nic.... w UK, ale cena jak w PL w serwisie...

A nie ma orygialnego?

- - - Updated - - -

A nie ma orygialnego?

Noviteki sa super, ale chodzilo o taki, ktory jest za doplata w pakietach dla QV-ki, z "wypuklosciami", nie gladki jak jest w standardzie dla 2 rur... w serwisie chca za to cudo 1300zl...! moze ktos ma dojscie do tanszych? ;)

Ostatnia edycja:
Lo kurde niecałe 300zł az mi sie wierzyć nie chce a przesyłka tam pisze że darmowa czy jak to jest?

Daj znać, jak jakość tego rozwiązania - też chętnie kupię do swojej :)
[MENTION=78901]Wacenty[/MENTION]: do Polski jest darmowa wedle tego co podane na aukcji.

pzdr

Jestem mega ciekaw jak będzie sztos to biere.Mam nadzieje że będą jeszcze dostępne....

Lo kurde niecałe 300zł az mi sie wierzyć nie chce a przesyłka tam pisze że darmowa czy jak to jest?

Cena z przesyłką. Jakby się zastanowić, to za te 250zł da radę wyprodukować ten kawałek plastiku i jeszcze na tym zarobić. To nie jest jakieś rocket science, a cena w ASO to totalna abstrakcja. No nic, zobaczymy. Nie spodziewam się też nie wiadomo czego :)

Cena super , jeżeli będzie to z ABS a nie z jakiegoś badziewia to może się skuszę. Czekamy na relację.

Cena super , jeżeli będzie to z ABS a nie z jakiegoś badziewia to może się skuszę. Czekamy na relację.

Napisane, że z ABS. Na relację trzeba będzie chwilę zaczekać, bo część idzie z Turcji. Opinie na ebay'u raczej pozytywne. Gość handluje głównie plastikami do motocykli. No, nic. Teraz trzeba się będzie uzbroić w cierpliwość, a za dwa-trzy tygodnie, wypatrywać listonosza :)

Napisane, że z ABS. Na relację trzeba będzie chwilę zaczekać, bo część idzie z Turcji. Opinie na ebay'u raczej pozytywne. Gość handluje głównie plastikami do motocykli. No, nic. Teraz trzeba się będzie uzbroić w cierpliwość, a za dwa-trzy tygodnie, wypatrywać listonosza :)

A ja myślałem że to z Czech wysyłka -

Item location:
Praha 4, Czech Republic

AAAA , doczytałem w treści , to czekamy

Jakby ktoś był jeszcze zainteresowany to przy zakupie 2+ jest jeszcze taniej 58,50 $ , więc może dwa zamówić ?

Ostatnia edycja:
Ale jak przesyłka będzie z Turcji to pewnie będzie tez trzeba zapłacić podatek vat i inne opłaty z tym związanie,bo Turcja to nie unia europejska.

Amortyzatory
Powrót