Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czy osoby które zamówiły i już dostały dyfuzor mogłyby wrzucić jakieś real foto ?
U mnie też już doszła. Po przyłożeniu do oryginalnej widać, że odwzorowana jest dość wiernie. Jakość ABS, również nie pozostawia wiele do życzenia. Pozostaje tylko kwestia montażu do zderzaka. Muszę gdzieś dostać dokładne zdjęcia oryginalne. Możliwe, że faktycznie, najprościej będzie przykręcić jakoś do oryginalnej.

Do mnie już dotarł dyfuzor,wymyśliłem tez mocowanie górne z blaszek,zakupiłem tez lakier K2 do zderzaków z faktura plastiku i na próbnym malowaniu wygląda super,jeszcze chce dorobić tunele na wydechy bo brak w tej dokładce, dobrze jakby chociaż ze 3/4cm było zagłębienia jak w oryginalnym,to dokładka będzie wyglądać solidniej i bedzie dodany czerwony pasek,otworu na hak nie będzie. zdjęcia z próbnej przymiarki po zdjeciu oryginalnej. Pokaż załącznik 266635Pokaż załącznik 266636Pokaż załącznik 266637Pokaż załącznik 266638Pokaż załącznik 266639Pokaż załącznik 266640Pokaż załącznik 266641