• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[147] DRIFT-R's Alfa Romeo 147 miniGTA

Fotek nie robiłem wczoraj po doczyszczeniu auta i teraz trochę żałuję bo wyglądało to lepiej. Dziś zrobiłem ale wyglądają właśnie tak czyli średnio. Aż tak "lizał" na razie nie będę, ale jak będzie trochę czasu na wiosnę to się zrobi co trzeba :).

Lampy jako takie noszą jedynie oznaczenia AR i numery fabryczne bez logo producenta ale wszystkie znaki na niebie wskazuj na to i produkował je Novitec.

Biorąc pod uwagę prognozy pogody to tak zostanie pewnie jeszcze przez przynajmniej tydzień za od umycia będzie czysto do pierwszego wyjazdu.

Widzę że letni zderzak jeszcze wisi i czeka na lepszą pogodę :) A lampy ładnie się komponują.
Sent from my RM-821_eu_poland_325 using Board Express

Jak się dokładnie przyjrzeć to można nawet dostrzec czerwony z Brery z dokładką Novitec, który czeka na zakup 159 ;)

Z takiej Brery:

367.jpg

Jak będzie taka potrzeba to się nad nimi też pomyśli ;) Muszę sprawdzić jak z odblaskiem współgra folia...

- - - Updated - - -

A tak dziś popatrzyłem na ładnie świecące słoneczko i już by się chciało by przyszła wiosna, by zmienić setup na letni.

A obrazu dopełniło znalezione foto ze zlotu alfaholików w 2012:

attachment.php

Mi się nie podoba, taka bladolica dupa wyszła...gdybyś miał ciemny samochód.

Oemn dobry PR robi, żeby wydrzeć te lampy :lol:
Ale taka prawda do ciemnej by był miód. Drift może przemalują ją hmm?:D

A widzisz - przypomniałeś mi o kolekcji :). W kwestii rozszerzania kolekcji to na razie się powstrzymuję bo to jednak trochę funduszy pochłania. Jest ich już 18.

Ostatnie dwa z tych nowszych modeli to 159 3.2 JTS Q4 i 8C Competizione:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Pozostałe to już pełnoletnie AR :).

Troszkę kiepski wzór felgi ma 159 ;P

Amortyzatory
Powrót