• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[147] DRIFT-R's Alfa Romeo 147 miniGTA

Dziś ostatnia wizyta na tym miejscu. Od jutra już nie będzie moje. Więc korzystając z okazji auto umyte po trasie i teraz dosycha w cieple.
A z ostatnich zmian - nowe zimówki. Dunlop SP Winter Response 2 - 185/65R15.

52661133_2127578247302203_6059772579151872000_o.jpg

no ja robilem i monterke izolacji i rur czy konstrukcji ale tez skladalem i montowalem rusztowania :) w zaleznosci gdzie pracowalem :D

Gdzie Ty się znowu zapuszczasz :D

Miejsce od jakiegoś czasu się nie zmienia ;).

W kwestii 147 - niedawno skończyła 18 lat z czego prawie 8,5 u mnie.

Ostatnia edycja:
To jak moja u mnie, tyle ze moja ma 19 lat z czego 10 lat u mnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

No to mojej 156 minie w maju 13 z czego u mnie od ponad 10 :)

Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka

Ale dinozaur! :D
Gratuluję. Często myślisz o zamianie na coś nowszego?

Coraz mniej nas zostaje, moje 5 lat może się przy Tobie schować ale jednak kojarzy się kilka osób z początków pobytu tutaj [emoji16] pozdro!

Udało się pozbyć przygód parkingowych?

Wiele się nie zmienia...
Od zakupu minęło już 9,5 roku, tym czasie przejechała blisko 130 tys. km i wciąż jedzie. Jak zwykle na wiosnę pojawił się setup letni. Z nudów była w "spa" reczna polerka lakieru, woskowanie, czyszczenie, pranie, nawilżanie skóry...

IMG20200415113726 (1).jpg

Db wyglada. Czas leci, jak to bywa w takich autach co się zrobiło to się zrobiło. Auta jeżdżą i nie ma się co psuć to z nudów się myje. Coś o tym wiem [emoji6]

Wiele się nie zmienia...
Od zakupu minęło już 9,5 roku, tym czasie przejechała blisko 130 tys. km i wciąż jedzie. Jak zwykle na wiosnę pojawił się setup letni. Z nudów była w "spa" reczna polerka lakieru, woskowanie, czyszczenie, pranie, nawilżanie skóry...

Pokaż załącznik 268094
I nawet się ostatnio z niespodzianki mijaliśmy hehe :) Pozdro Łukasz.

Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót