Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chwilowo towar niedostępny , gdzie to jeszcze można dostać ?
Ale normalne radio tzn te fabryczne bedzie ok? Toż to nie możliwe.. ja cale zycie szukałem takiego czegoś
U mnie na zwykłym radiu Blaupunkt też z przyciskiem MUTE po dwukrotnym wciśnięciu CD pojawia się AUX na wyświetlaczu... Jeżeli u ciebie nie to może nie masz tej funkcji aktywnej.Hej, doszedł do mnie adapter, zamontowałem go, sparowałem z telefonem, mam natomiast problem z przełączeniem radia w tryb cdc. Moje radio to te z mp3 i przyciskiem MUTE, klikam kilka razy na CD i nic. Jakieś sugestie?
Napisałem o tym wcześniej.1. Czy po modyfikacji przychodząca rozmowa przerwie słuchanie radia czy tam CD czy może trzeba się ręcznie przełączać?
Bo właśnie dumam czy kupić tą wersję z mikrofonem czy może jakiegoś typowego parota od noki czy bury'ego z Mielca.
2. Acha a jak już się sparuje to czym mam zakceptowac połączenie, telefonem czy może automatycznie odbiera, bo nie widzę żadnego przycisku wszystko się pięknie chowa.
Tak samo jak tytułowy moduł z Amazon.Ale to dla tych, którzy nie mają Blue&Me.
Tak samo jak tytułowy moduł z Amazon.
A no nieMam to i to, całość działa idealnie
B&M "wchodzi" do radia żółtą kostką, moduł niebieską.
Czy ktoś ma gdzieś dostęp do wersji z mikrofonem?
Pod tym linkiem nie jest juz dostępna https://www.amazon.de/Bluetooth-Aud...2388665&sr=8-25&keywords=alfa+romeo+bluetooth