Jeśli pytasz o ConnectNav to tak, urządzenie musi być podpięte. Inaczej ikonka będzie szara.
Czy wersja softu w radiu ma znaczenie, ponieważ podpinam urządzenie ale radio go nie wykrywa?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli pytasz o ConnectNav to tak, urządzenie musi być podpięte. Inaczej ikonka będzie szara.
Raczej nie powinna, w końcu navi widzi moduł jako zmieniarkę. Tak czy inaczej, ja mam ten nowszy soft (bodajże 12.3). Możliwe że moduł uszkodzony, poszukaj właściciela 159 w okolicy i sprawdź.Czy wersja softu w radiu ma znaczenie, ponieważ podpinam urządzenie ale radio go nie wykrywa?
Przeczytaj wątek to się dowiesz.Słuchajcie a bedzie działać te cudo z kazdym radiem w 159 mam z 2006r z funkcja AUX/CD. Powinno chyba działać ale w ciemno nie będę brał.
Gdzie kupowałeś i jaki dokładnie moduł?Dowiedziałem się od osoby która to sprzedaje, że trafiła im się partia produktu która ma problem z wykrywaniem w connect nav. Czekam na wymianę
Tak, cały czas.Czy połączenie jest nawiązane cały czas nawet jeżeli słucham radia? Bardziej niż na muzyce zależy mi na rozmowach telefonicznych i pytanie czy słuchając radio mogę szybko przerzucić rozmowę na głośnomówiący.
Tańsza alternatywa na jakieś zabawki z Amazona to moduł JDY-64 + wzmacniacz mikrofonowy MAX9814. Działa super.
[MENTION=18217]meiss[/MENTION] udało się? Daj znać jeśli możesz jak działaZamówiłem z Ebaya. Może do piątku dojdzie
A możesz napisać co kupiłeś, też mam takie radio i chcę dołożyć BT?