cuoreventi
Nowy
Oprócz tego, w przerwie między utworami słyszę delikatne trzaski, w czasie odtwarzania też pewnie są, tylko zagłusza je muzyka - też tak macie?
Połącz przewody masowe.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Oprócz tego, w przerwie między utworami słyszę delikatne trzaski, w czasie odtwarzania też pewnie są, tylko zagłusza je muzyka - też tak macie?
Cuoreventi, które przewody masowe?Połącz przewody masowe.
Te, które są w bezbarwnych osłonach, połącz je razem przy radiu w kablu od zmieniarki.które przewody masowe?
Ok, dzięki - dzisiaj się tym zajmę. Tak się właśnie zastanawiałem do czego one sąTe, które są w bezbarwnych osłonach, połącz je razem przy radiu w kablu od zmieniarki.
Tak się właśnie zastanawiałem do czego one są
Dzięki serdeleczne, jeszcze dzisiaj organizuję pręty![]()
Ok, na szczęście wyciąganie tego radia jest banalnie proste - temat załatwionyZdaje się że 3ci czy 4ty post tematu ze zmieniarkami.
Dzięki kolego, pręty kupiłem, radio wyciągnąłem - problemów zeroSorry, nie było mnie online... Jak wkręcisz pręty to możesz je zagiąć na końcu żeby łatwiej wykręcić potem. I nie wkręcaj na maxa
A radio mam z navi...
Wrzucam obiecanie wcześniej fotki i filmik "zaczepów" trzymających radio. Jakość kiepska, ale może komuś to w jakimś stopniu pomoże.
Wystarczy tylko tyle włożyć klucz/drut jak na materiałach - ok. 3,5 cm.
Nie doszedłem jeszcze do tego jak ułożyć utwory w określonej kolejności, ale wprowadzanie numeracji przed tytułami 01 lub 001 itd. nie działa...
Właśnie po to wrzuciłem - fajnie, że się przydałoPodziękowania dla pafka za fotki i film, teraz wiem jak popieścić żeby zmieścić
Nie będziesz miał takich charakterystycznych trzasków podczas odtwarzania ze zmieniarki - w czasie odtwarzania muzyki wprawdzie ich nie słychać, ale podczas przerw w odtwarzaniu, albo cichszych fragmentów, i owszem.co to da?