Demon w dieslu - 156 2.4Mjet 175

ech, to jest straszne, że ludzie miewają takie 300 konne zabawki, a nie wiedzą o co chodzi

koniec tematu z mojej strony.

ech, to jest straszne, że ludzie miewają takie 300 konne zabawki, a nie wiedzą o co chodzi

koniec tematu z mojej strony.

Dla ciebie może i straszne ale zadałem proste pytanie, i to ty nie umiesz na nie odpowiedzieć, więc problem leży po twojej stronie. Jeżeli myślisz że to auto jest zrobione do jeżdżenia po prostej to grubo się mylisz.

Niuton wskazuje na to ,że ciag jest okrutny powyzej 2000obr,także zabujcza reakcja na gaz jest dostepna w każdej chwili.W swojej poprzedniej 156 miałem prawie 230km i mogłem pozwolic na wiele,tu jest 50km i 100Nm więcej także nie mam pytań.Jest pieknie.Naprawdę trudno na trasie znaleźć coś chocby porównywalnego.

Zakładaj temat i pokazuj to cacko.Jaki masz cooler ( wymiary rdzenia) ? Taki moment przenieść,to potrzeba koła conajmniej 225.

Jaki wydech ?

Niuton wskazuje na to ,że ciag jest okrutny powyzej 2000obr,także zabujcza reakcja na gaz jest dostepna w każdej chwili.W swojej poprzedniej 156 miałem prawie 230km i mogłem pozwolic na wiele,tu jest 50km i 100Nm więcej także nie mam pytań.Jest pieknie.Naprawdę trudno na trasie znaleźć coś chocby porównywalnego.

Zakładaj temat i pokazuj to cacko.Jaki masz cooler ( wymiary rdzenia) ? Taki moment przenieść,to potrzeba koła conajmniej 225.

Jaki wydech ?

Wszystko opisze jak będzie skończony cały projekt. Nie wiadomo ile jeszcze zmian będzie potrzebnych.

Ostatnia edycja:
A jak z reakcją na gaz powyżej 2000obr? Szybko turbo osiąga zadane doładowanie?

Seryjnie w TI jest 215/45/17 na obecnej jest trochu większy balon. Ale ogólnie nie narzekam. W Cromie mam 235/40/18 i tam jest już dużo gorzej.

To już lepiej 225/45/17 i do tego jakaś porządna opona, np Potenza RE070, Federal 595RS-R czy coś innego UHP...

To już lepiej 225/45/17 i do tego jakaś porządna opona, np Potenza RE070, Federal 595RS-R czy coś innego UHP...

Sorry za OT, ale nie wytrzymałem.
Polecane przez Ciebie gumy Bridgestone czy Federal zamiast Pirelli Pzero Rosso to rozumiem żart?
Jeśli nie to jeszcze sporo musisz się nauczyć o sportowych oponach.

Nie mogę sobie pozwolić na opony typowo sportowe, żona dojeżdża tym autem do pracy, dlatego wybór padł na Pzero. Rozważałem też RE70 ale w porównaniu do RE50A ( mam na 2 autach ) o przyczepności w deszczu można zapomnieć.

Moja skromnym 192 km jeździ :) i ceni sobie moc. Ja tam lubię dziewczyny co nie lubią Nissana Micry :)

Gratuluje osiągnietego wyniku :). GTA seryjnie ma 250 koni , dokładając jej sportowe wałki , przeróbka wydechu plus strojenie i wypluwa ok 280-290 koni , wolnossących koni :) i to wszystko za ok 7 tyś zł . Z całym szacunkiem , ale jeśli twój projekt wyniesie więcej , to chyba bez sensu:(.

Gratuluje osiągnietego wyniku :). GTA seryjnie ma 250 koni , dokładając jej sportowe wałki , przeróbka wydechu plus strojenie i wypluwa ok 280-290 koni , wolnossących koni :) i to wszystko za ok 7 tyś zł . Z całym szacunkiem , ale jeśli twój projekt wyniesie więcej , to chyba bez sensu:(.

+ 30l/100km
lekką nogą z całym szacunkiem:)

Amortyzatory
Powrót