HyenaHF
Nowy
ech, to jest straszne, że ludzie miewają takie 300 konne zabawki, a nie wiedzą o co chodzi
koniec tematu z mojej strony.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ech, to jest straszne, że ludzie miewają takie 300 konne zabawki, a nie wiedzą o co chodzi
Niuton wskazuje na to ,że ciag jest okrutny powyzej 2000obr,także zabujcza reakcja na gaz jest dostepna w każdej chwili.W swojej poprzedniej 156 miałem prawie 230km i mogłem pozwolic na wiele,tu jest 50km i 100Nm więcej także nie mam pytań.Jest pieknie.Naprawdę trudno na trasie znaleźć coś chocby porównywalnego.
Zakładaj temat i pokazuj to cacko.Jaki masz cooler ( wymiary rdzenia) ? Taki moment przenieść,to potrzeba koła conajmniej 225.
Jaki wydech ?
A jak z reakcją na gaz powyżej 2000obr? Szybko turbo osiąga zadane doładowanie?
225 może być mało niestety nadkola 156 już dużo więcej nie przyjmą.Taki moment przenieść,to potrzeba koła conajmniej 225.
Jest 225/45/17 Pzero rosso
To już lepiej 225/45/17 i do tego jakaś porządna opona, np Potenza RE070, Federal 595RS-R czy coś innego UHP...
To już lepiej 225/45/17 i do tego jakaś porządna opona, np Potenza RE070, Federal 595RS-R czy coś innego UHP...
... żona dojeżdża tym autem do pracy ...300KM porwór dla żony do pracy![]()
Gratuluje osiągnietego wyniku. GTA seryjnie ma 250 koni , dokładając jej sportowe wałki , przeróbka wydechu plus strojenie i wypluwa ok 280-290 koni , wolnossących koni
i to wszystko za ok 7 tyś zł . Z całym szacunkiem , ale jeśli twój projekt wyniesie więcej , to chyba bez sensu
.