• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dębica i okolice

czarna gt

nie ja to żona jeździ a kto ją tam wie gdzie i z kim jeździ :cool: pytam ponownie czy są chętni na dzisiejsze potknie ????????????????????????????????????????

Ja niestety dziś nie dam rady :/
PS. może ktoś chętny na koszulkę ?
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 20150215_165248.jpg
    20150215_165248.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 165
  • 20150215_165308.jpg
    20150215_165308.jpg
    57.6 KB · Wyświetleń: 164
A może na następny raz umówimy się trochę wcześniej?. Tak z dobę, aby można sobie cokolwiek poukładać.
Tak w ostatniej chwili to bardziej taka łapanka. :).
Piotrek Was wypatrywał a tu kicha pusto. I będzie czas dogadać się kto będzie.

Mistrzostwa świata
http://vidtv.pl/index.php?id=Eurosport

Ostatnia edycja:
ja profilaktycznie podjechalem ok. 18:20 ale nie bylo nikogo wiec pojechalem dalej. Dowiedzialem sie czegos-Włodek nie jest alfaholikiem tylko alkoholikiem:D

ja profilaktycznie podjechalem ok. 18:20 ale nie bylo nikogo wiec pojechalem dalej. Dowiedzialem sie czegos-Włodek nie jest alfaholikiem tylko alkoholikiem:D
Masz wypatrzone pojęcie:nono:
Jedno - sześć piwko to dla zdrowotności:nurse: zwłaszcza po 18 godzince. Jak by było przed 18 to odlot.:dance3:
Musisz wpaść do mnie do garażu ale tak przed 18 to pogadamy: )

Ostatnia edycja:
trzeba bylo pisac zes jest w garazu to bym podjechal:D. Ja myslalem, ze na legalu popijasz piwko,a tu widze, ze sie ukrywasz przed zona:D

Czy ja pisałem, że jestem w garanżu?. Owszem pisałem, że musimy się spotkać w garażu.

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Napewno mnie? Nie pamiętam żeby ktoś na mnie trabil.
A wycieraczka w górę to tez Twoja robota?

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

jechałem z przeciwka, Ciebie Ciebie :D to było koło jubilatki w Pustyni :) opuszczałeś chyba osłonę przeciwsłoneczną bo raziło jak nie wiem :D koło 15.35 :D

Dziś widziana żona Raidera w 159 koło Polifarbu ok 9.30, chwile póżniej Alfa Xaxvixa na parkingu pod stadionem Iglopolu:P
Danone Ty masz rejstracje RDE GK08? Często widzę tą GT ale nie wiem czy to Ty?

Ma ktoś trochę czasu bo się nudzę . Tak pod torebkę wpaść.

Jeśli wyrobię się z narciarstwem, to chętnie o 19.00. Pod torbą?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót