Dębica i okolice

to do 19
Tylko czy sam będę ?

Ostatnia edycja:
kto dzis stal czarna GT na ramkach pod kosciolem milosierdzia pomiedzy 11 a 12?Pozdrawiam. Wlodziu ja nie dam rady,a uwierz mi, ze chcialbym Was zobaczyc chociaz chwile. Raider wczoraj albo przedwczoraj widzialem Twoja alfeczke pod piekarnia tzn.troszke dalej w strone szalet miejskich :-)

Dzięki za dzisiejsze spotkanko. Piotrek musisz wyrwać się na dosłowne 10min. Kiedyś miałem Cię złapać po mszy ale szybko pomknąłeś.
Pozdrawiam

Następne spotkanie pod domem Piotrka. Niech sobie choć z okna na nas popatrzy:)

jak jestes z rodzinka to ja Ci nie chce przeszkadzac :-). Mam nadzieje sie wyrwac kiedys ale kiedy to bedzie to nie wiem. Brakuje mi alfaholikow:D

Za chwilkę wstawię mały filmik. Ważny początek.
Dzięki za spotkanie nagłe a niespodziewane :)
To nie ma nic wspólnego z wyborami na prezydenta :)

Ostatnia edycja:
Szykuję zestaw głośnikowy to Ci pod oknem zaśpiewamy :)

kto to stał pod planetą w sobotę z podniesionymi wycieraczkami srebrną 147? ^^

Pozdrawiam Garmischa. Przyuwazony wczoraj w Pustyni. Pewnie powrót z pracy? Ja stałem na skrzyżowaniu, przejechales prosto, nie zauważyłeś jak machalem :-)

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Bo ja Ga-Pa jestem, przegapiłem też spota...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

a ja widziałem 2x srebrną 156 na sandomierskiej, raz pod warsztatem jakimś co tam jest ,a drugi raz pewnie Żona Andrzeja. wczoraj i przedwczoraj :) w godzinach ok. 16 :)

We wszystkich wypadkach to moje auto. Na Sandomierskiej jestem prawie codziennie. Jak Ci potrzeba coś do Audi to podjedz ;-)

Napewno mnie? Nie pamiętam żeby ktoś na mnie trabil.
A wycieraczka w górę to tez Twoja robota?

czarne GT

TO MOJA DRUGA BELLA BYŁA . Panowie czy spotykamy się dziś pod czerwoną torebką ???

TO MOJA DRUGA BELLA BYŁA . Panowie czy spotykamy się dziś pod czerwoną torebką ???

to tak pod kilami ja stawiasz?

Dodano po 2 minutes:

kto mi dzis mrygal dlugimi 0 14:20 miedzy Slovnaftem i Vimaxem srebrna 159 sedan? Nic nie widzialem oprocz blysniecia swiatlami bo bylo pod slonce. Pomachac pomachalem

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót