Dębica i okolice

U mnie wspominana zmiana doszła do skutku wczoraj polakierowałem nową 9.

attachment.php

Idę do kościoła na 18, jak dzieci nie będą zbytnio protestować to wpadne po na pare minut, mam pomysł na tanią wymiane emblematów to coś przy okazji pokażę.

Załączniki

• DSC01261.jpg
    DSC01261.jpg
    89.6 KB · Wyświetleń: 154
polakierujesz i moja??

tez ide na 18 wiec jestesmy umowieni pod torba o 19 tylko Wlodek cos widze wybral chyba znowu alkohol:D

jaka wymiane emblematow masz na mysli?Ja zakupilem same blaszki i na wiosne bede dlubal przy swoich. Mam tez nowe dekielki na alusy

Witam panow, pisze u was z racji niedalekiego zamieszkania, ma ktorys z was tanio lampe prawa orginal do opchniecia do AR 156 fl ?

Niestety nie dam rady do Was dołączyć.
A kolega z czarnej 156 SW z czerwoną skórą to zagląda na forum?
Bo wydaje mi się że mi dziś machał w Brzeznicy?

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Dzięki za spotkanie
Fotka jaka jest taka jest nie narzkać
attachment.php

Dodano po 2 minutes:

Witam panow, pisze u was z racji niedalekiego zamieszkania, ma ktorys z was tanio lampe prawa orginal do opchniecia do AR 156 fl ?

Tylko gdzie to nie daleko jest?.
W opisie nic nie ma. Zapraszamy na spota.:)

Załączniki

• IMG_20150222_195119.jpg
    IMG_20150222_195119.jpg
    65.8 KB · Wyświetleń: 150
Ostatnia edycja:
Piotruś laptop sprawdzony możemy wykasować przegląd. Przy okazji sprawdziłem sobie cb a właściwie antenkę.

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Albo mogę ja wpaść do Ciebie a raczej Cię odwiedzić

Na alegro patrzylem, ale sami wiecie jak to z zakupami na allegro , tym bardziej lammpy gdzie bardzo wazna jest estetyka i odcien , zeby sie nie roznila z lewa, wiec wolal bym zobaczyc najpierw, przystawic, przyrownac ..

Polerka i nie bedzie różnic

A jaki masz problem to naprawdę jest prosta robotka. Ja robiłem u siebie lewą i prawna stronę

Czy taka prosta.., nie sadze, zwlaszcza ze klosze sniedzieja od srodka wiec rozbiorka itd...

Amortyzatory
Powrót