Dębica i okolice

Ciekawe kto będzie w niedziele

Ja nie będę, mam druga zmianę. Chyba ze jutro się coś zorganizuje?
Pozdrowienia dla Ramzesa, widzianego w Alfa Almero ok 14.20 pod wiaduktem na Kościuszki:-)

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Witam was gdzie w okolicach debicy moge kupic czesci do al gt chodzi mi o lampe przednia bez xenonów, połke bagaznika, zagłowki tylne aa i dekielek na drazek skrzyni biegów 6

Lubzina ? tarnów ?

ostatnio widzialem ze otworzyli cos nowego na Sandomierskiej tam gdzie dawniej byla firma Duet, za wiaduktem jadac na Mielec kolo przystanku autobusowego

Tam tylko Audi i Volkswagen. I nie nowe tylko się przenieśli z Pustków Budy, działają już parę lat.
Kiedyś stała GT rozbita przodem w Brzeźnicy na tej myjni na przeciw Żurka ale już zniknęła.
Może u nich się coś znajdzie:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=26918167

Nakleiłem choć jakby był tylko zarys samego województwa bez białego tła byłoby super.
attachment.php

Załączniki

• 20140824_172335.jpg
    20140824_172335.jpg
    62.6 KB · Wyświetleń: 266
Ja nie będę, mam druga zmianę. Chyba ze jutro się coś zorganizuje?
Pozdrowienia dla Ramzesa, widzianego w Alfa Almero ok 14.20 pod wiaduktem na Kościuszki:-)

Pozdro ! a gdzie kolega ma ramki ? :) zauwazyłem Cie przez to w ostatniej chwili.

Wokół tablic rejestracyjnych:-)

Nakleiłem choć jakby był tylko zarys samego województwa bez białego tła byłoby super.
attachment.php

Takich zdolności do wycinania nie mam :)
Ja nakleiłem na tylnej szybie. Myślę , że na przednią to trzeba by zrobić mniejszą

Przepraszam Włodziu bo wcześniej jak był temat naklejek to się nie udzielałem a teraz narzekam, pogadamy przy okazji.

attachment.php
Trochę nie trafiłeś z przyklejaniem nalepki rejestracyjnej, na zdjęciu z fotoradaru nadal będzie widać :(
A było już tak blisko co by wycieraczka zasłoniła. A tak to skuteczność zerowa a za zasłanianie mandat i tak dostać można.

Pozdrowienia dla niżej wymienionych. Mrugane bez odzewu. Ale obie bez ramek. Powiększyłem i zobaczyłem.:)

Ostatnia edycja:
Trochę nie trafiłeś z przyklejaniem nalepki rejestracyjnej, na zdjęciu z fotoradaru nadal będzie widać
A było już tak blisko co by wycieraczka zasłoniła. A tak to skuteczność zerowa a za zasłanianie mandat i tak dostać można.
Biorąc pod uwagę że tablice są RDE :D to jest już całkiem zamieszanie.

chyba AndrzejGP widziany dzis po 14 jak mknal swoja 156 w strone swiatel obok cegielni.Jechalem Renowka.Wczoraj tez widzialem przed Mielcem srebrna 156 z antena CB na dachu jadaca w strone Dębicy tylko nie zauwazylem blach ale wydawalo mi sie ze Pawel dbh albo tez Andrzej??

chyba AndrzejGP widziany dzis po 14 jak mknal swoja 156 w strone swiatel obok cegielni.Jechalem Renowka.Wczoraj tez widzialem przed Mielcem srebrna 156 z antena CB na dachu jadaca w strone Dębicy tylko nie zauwazylem blach ale wydawalo mi sie ze Pawel dbh albo tez Andrzej??

nie to na pewno nie ja

W oby przypadkach to byłem ja. Nigdzie się przed Tobą nie ukryje:-D
Wczoraj byłem chwile na Dniach Mielca z dzieciakami a dzisiaj udało mi się wrócić z pracy i wracałem do domu.
Jakaś nowa 156 SW srebna z ramkami pojawiła się ostatnio pod Stomilem. Kiedyś stała na rejestracji RSA a dzisiaj na RDE. Pozdrawiam.

Dziś było nas tylko 2 szt. :(. A gdzie reszta ?

Ostatnia edycja:
W oby przypadkach to byłem ja. Nigdzie się przed Tobą nie ukryje:-D

Wczoraj byłem chwile na Dniach Mielca z dzieciakami a dzisiaj udało mi się wrócić z pracy i wracałem do domu.
Jakaś nowa 156 SW srebna z ramkami pojawiła się ostatnio pod Stomilem. Kiedyś stała na rejestracji RSA a dzisiaj na RDE. Pozdrawiam.

no ja wlasnie jechalem na koncert KSU na godz.18

Dziś było nas tylko 2 szt. :(. A gdzie reszta ?

Wlodziu widze ,ze cie wzielo naprawde.Zapalony Alfaholik.Na nastepny raz juz musze sie pokazac bo mnie zlinczujecie chyba :D

Amortyzatory
Powrót