Dębica i okolice

Panowie tak troche z innej beczki...
Czy znacie w naszej okolicy dobry serwis klimatyzacji (nie nabijanie a pełny serwis)? Mój klimatronic żyje własnym życiem...

Może zapytaj w serwisie Bosha , tym kolo Olejów na Tysiąclecia.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

ul. Drogowcow, wlasciciel nazywa sie Lipien (firma chyba Impuls), moze nie jest najtanszy, ale nie zajmuje sie tylko nabijaniem czynnika i wlasnego portfela ale robi wszystko pratkycznie przy klimie, lacznie z wymianami rurek itp

Mam zrobione naklejki flagi Włoskiej. Jak by ktoś chciał to zapraszam. Tak wyglądają. Ja nakleiłem sobie tą mniejszą.
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Oto efekty pracy u Włodka. Światła LED w miejsce halogenów służące jako światła dzienne.

attachment.php

Załączniki

• 20140822_194415.jpg
    20140822_194415.jpg
    134.1 KB · Wyświetleń: 152
Będzie ktoś dziś o 19 na placyku torebki?
Mam gotowe naklejki flagi włoskiej

ja odpadam po wczorajszej imprezie dzis cierpie mocno.Pozatym tak na marginesie pozdrawiam Twoja Alfe widziana wczoraj pod gumiarnia ok. 11

Może ktoś inny jest chętny.
Dzięki za pozdrowienia :)

Ide na 18 do kościoła to może na 5 minut wstąpie z rodzinką.

Panowie tak troche z innej beczki...
Czy znacie w naszej okolicy dobry serwis klimatyzacji (nie nabijanie a pełny serwis)? Mój klimatronic żyje własnym życiem...

attachment.php

Znalazłem coś takiego. Rzeszowszką w kierunku Rzeszów pierwsza w prawo za mechanikiem.

Dodano po 3 minutes:

Ide na 18 do kościoła to może na 5 minut wstąpie z rodzinką.

Ja się wybrałem na 15 i teraz już mam czas

Ostatnia edycja:
ul. Drogowcow, wlasciciel nazywa sie Lipien (firma chyba Impuls), moze nie jest najtanszy, ale nie zajmuje sie tylko nabijaniem czynnika i wlasnego portfela ale robi wszystko pratkycznie przy klimie, lacznie z wymianami rurek itp
Tego serwisu nie ma tam już od dwóch lat :)
Znajdują się przy Jana Pawła jakieś 100 m za Dakolem przed bramą hurtowni VITA

attachment.php

Mało nas było ale zawsze coś. Może za tydzień ?

Czarnym GT przyjechał JACC28. To jego świeży zakup.

Hehe, Widzę Włodku, że kamerka działa. Następnym razem będzie filmik :)
Pozdrawiam

Czarnym GT przyjechał JACC28. To jego świeży zakup.

Hehe, Widzę Włodku, że kamerka działa. Następnym razem będzie filmik :)
Pozdrawiam
Oto i on

Jacek naklejki na tablice mam gotowe :).
Ładna ta nowa "147" Jacka prawda? :)

Ostatnia edycja:
a widzisz nie poznalem, ze to kolega ktory zajechal kiedys srebrna 166 FL.Widze Jacku, ze juz zakupiles GT dla malzonki o ile dobrze pamietam.Wlodziu tez sie ustawil widze specjalnie zeby cos nagrac:D.P.S.pozdrowienia dla Twojej 147 widzianej dzis po 11 pod gumiakiem

Witam was gdzie w okolicach debicy moge kupic czesci do al gt chodzi mi o lampe przednia bez xenonów, połke bagaznika, zagłowki tylne aa i dekielek na drazek skrzyni biegów 6

Lubzina ? tarnów ?

Amortyzatory
Powrót