Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
sorry ale nie dam rady wpasc
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
i Pozdrawiam Raidera w Insygniach Wladzy.Nie wiem czy widziales ale Ci odmachalem. Ostatnio czesciej mozna spotkac insygnie niz alfe w Dębicy
i co mieliscie tego spota wczoraj??Kto byl bo nikt sie nie chwali.
Włodziu tylko te naklejki sa chyba jakies takie zelowe.Twoje by były podobnie zrobione tylko płaskie??Pewnie bym sie pisal
Była nas cała masa aż cztery sztuki. Ale nie narzekam. Zawsze coś się działo i rozdałem naklejki na tylną szybę do przyklejenia .
Tak te co bym ja robił były by płaskie ale za to gratisowe. Podajcie wymiary i na następnym spotkaniu będą do odebrania
.
Światełka dzienne to ja chciałem zrobić. Jeśli to do mnie to odezwę się kolo środy na forum i ustalimy dzionek
Pozdrawiam
Marcin
danone
Bo to chyba Ty chciałeś robić światełka. Czwartek, piątek lub sobota zawsze po południu tak od 16 do wyboru.
Światełka dzienne to ja chciałem zrobić. Jeśli to do mnie to odezwę się kolo środy na forum i ustalimy dzionek
Pozdrawiam
Marcin
Spot był ale nikt nie zabrał blendera żeby zdjęcia zrobici co mieliscie tego spota wczoraj??Kto byl bo nikt sie nie chwali.
chlopaki, czy ktos ma z okolic Debicy pożyczyć opryskiwacz ogrodowy? tylko nie taki malutki bo taki mam tylko takie cos co sie na plecy zaklada?
chlopaki, czy ktos ma z okolic Debicy pożyczyć opryskiwacz ogrodowy? tylko nie taki malutki bo taki mam tylko takie cos co sie na plecy zaklada?
Dzięki za odwiedziny i niech Ci światełka służą.![]()
Efekt zamierzony osiągnięty. Jutro umyję Alfę i wrzucę fotkę po zmianie.
Dziękuje i pozdrawiam.
Niestety mój się zapadł pod ziemieZobacze co tam mam w garażu i dam znać wieczorem.
Pamiętaj o założeniu bezpiecznika ( przelotowy max 7,5 A ) na kablu zasilania ( czerwony ze skrzynki bezpieczników ). Dostaniesz tak jak przekaźnik np. w Dakolu. Jak coś to podjedź do mnie na 20 minut to go wlutujemy ( rozciąć kabelek i połączyć bezpiecznikiem ).
Takie lub podobne. Lepszy by był ten na dole.
![]()
![]()