• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dębica i okolice

Pozdrowienia dla Pana z czarnej 159 sedan 2.4 JTDm widzianego dzis pod kosciolem w Latoszynie po 17 (tak samo jak w tamtym roku). Wiem, ze Pan tu zaglada czasami:D

kto mi dzis machal na Sndomeirskiej z czarnej 156?

Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi. Kufel piwa to za mało! Litr szampana by się zdało! Trzeba opić wszelkie troski, by następny rok był boski. Do siego roku

Dzieki Włodziu. Rowniez Zycze Wszystkim Dębickim i podmiejskim Alfisti Szczescia i Spelnienia Marzen oraz Powodzenia w zyciu osobistym i zawodowym

Ma ktoś może tester pilotów? W sensie takich samochodowych, do otwierania/zamykania, częstotliwość 433MHz, chcę sprawdzić czy coś z pilotem jest nie tak czy z autem.

i dzisiejszy filmik
ostre hamowanie

Ostatnia edycja:
Piotr w roli glownej chyba w pierwszych 6 sekundach filmiku ;)

To Jacka.
Właśnie go dzisiaj strąbiłem jak parkował furę na Robotniczej, ale mnie chyba nie zauważył.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Srebrna 166

moja moja BELLA robimy jutro spocik pod Czerwoną Torebką ???

I ja tez jestem na filmiku:P świetnie sie prezentuje;) haha

Ja mogę być choć nie na 100%

Jutro jest Spotkanie Noworoczne Alfaholików w Magyar - koło Rzeszowa - nikt nie jedzie z Dębicy ?

Ja idę do roboty start gumniaka

ja jestem w Rzeszowie w szpitalu wiec odpadam chyba, ze jakims cudem uda mi sie wyskoczyc do Magyara ale watpie. Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót