• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dębica i okolice

Tu nie może być uda się tylko na 100% masz być.
28.12.2014 Czerwona torebka.
A tak to życzę Wam
attachment.php

a co bezemnie spota nie bedzie?Czuje sie wyrozniony:D

ladna ta kartke wyczarowales

Mnie niestety nie będzie i Czarny nie poznasz póki co Potwora :D Jestem w Dębicy do wtorku, później wyjeżdżam na święta.

W takim razie życzę wszystkim wesołych świąt oraz bezawaryjności :)

Pozdrowienia dla Piotrka widzianego pod Duchem, za późno Cię zauważyłem bo bym Cię puścił żeby Cię wyprzedzić:)
Pozdrowienia również dla Monstera, to chyba Ciebie widziałem pod Kościołem?

Cześć musze przeszyć tylne oparcie w alfie macie może jakieś opinie o tapicerze z Latoszyna w temacie samochodowym.
Ps
Pozdrowienia dla czarnego widzianego pod Duchem ok południa.

dzieki ale Cie nie widzialem. Rowniez Pozdrawiam. Ja slyszalem dobre opinie o tym tapicerze

mysle, ze najlepsze rozwiazanie i koniec problemow bedzie odsprzedac ta tapicereczke najlepiej komus kto ma SW-np.mi:D

Witam!Mam zaje,,, tapicera samochodowego.Wojtek Brzegowy WBLine ze Stobiernej k,Rzeszowa.Robię u niego wszystkie siedzenia do moto,kierownice.Robil mi też całe wnątrze do mojego Lincolna z 1973.Polecam bo jest profesjonalistą na100%.Tomasz

Zdrowych spokojnych Świąt dla wszystkich Alfaholików

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Witam!Mam zaje,,, tapicera samochodowego.Wojtek Brzegowy WBLine ze Stobiernej k,Rzeszowa.Robię u niego wszystkie siedzenia do moto,kierownice.Robil mi też całe wnątrze do mojego Lincolna z 1973.Polecam bo jest profesjonalistą na100%.Tomasz
10754800_998645520162165_165594674_n.jpg

Zdrowych spokojnych Świąt dla wszystkich Alfaholików
Dzięki również wszystkiego najlepszego dla wszystkich.

Dzięki za namiar po świętach będę atakował.

Nie, zdjąłem ogłoszenie bo jak narazie trudno ze znalezieniem następczyni.

Amortyzatory
Powrót