• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Dębica i okolice

Tak, ale to już kilka miesięcy jak usunąłem. Przegapiłeś to :D

Chłopaki jest Spotkanie Noworoczne w Magyar'ze 04.01.15r = zbiórka Praktiker na podkarpackiej o 17

Dopisywanie w wątku : Cykliczne spotkania Rzeszów
Jedziemy rozumiem ?

Hundzflot najpierw wpadnij do Dębicy w niedziele.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Pewnie tak. Czerwona Torebka.

19.00 czerwona torba. Obecnoć obowiązkoa

ale dzis Alf widzialem w jednym czasie czyli ok.godz.11- na Kościuszki obok parku Jordanowskiego-szara/srebrna 159 sedan, zaraz na Rzeszowskiej czarna 159 SW, i za chwile na Rzeszowskiej obok Praisnera czarna 159 SW na RRS i bez grilla. Pozniej na Kolejowej obok Taurusa czarne GT na zagranicznych blachach. Pozdrawiam wszystkich:D

Parking też bezpłatny, a spotkanie z kolegami bezcenne;-)

Pozdrowienia dla Piotrka widzianego pod Duchem, za późno Cię zauważyłem bo bym Cię puścił żeby Cię wyprzedzić:)
Pozdrowienia również dla Monstera, to chyba Ciebie widziałem pod Kościołem?
Szanse niestety marne. Bella stoi na Fredry od poniedziałku i czeka na nowy przegub, który wyjdzie mi za same części 1k :( no ale cóż, i jej się zachciało prezentu na nowy rok :D

Niestety z powodu przeciągającej się choroby, nie mogę dziś z Wami uczestniczyć w spotkaniu, wiec z tego miejsca życzę Wam wszystkim Wszystkiego Najlepszego i Wszelkiej Pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku !
Do zobaczenia za rok ! :)

Niestety z powodu przeciągającej się choroby, nie mogę dziś z Wami uczestniczyć w spotkaniu, wiec z tego miejsca życzę Wam wszystkim Wszystkiego Najlepszego i Wszelkiej Pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku !
Do zobaczenia za rok ! :)

I dla Ciebie wszystkiego najlepszego w nowym roku.
Dzięki wszystkim obecnym za miłe spotkanie.
Fotki nie najlepsze ale tak bywa
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Załączniki

• PC283858.JPG
    PC283858.JPG
    141.6 KB · Wyświetleń: 200
Czarny co spot to czymś zaskoczy. Tym razem odśnieżył koledze alfe;-)

dzieki chlopaki za spocika. Dominik pomimo to, ze nas zrobiles w bambuko to zycze Tobie jak i wszystkim debickim Alfisti Najlepszego w Nowym Roku. Andrzejku jeszcze nie raz Was zaskocze mam nadzieje:D.Pozdrawiam

Andrzej nie mijaliśmy się dzisiaj pod wiaduktem na mieleckiej koło 19? :> nie przyuważyłem ramek ale rej była gp32 lub 32gp lub na odwrót cyferki ^^ w ostatniej chwili zobaczyłem :)

Mogliśmy się mijac ale jakoś Cię nie zauważyłem. Pozdrawiam.
Pozdrawiam również Smooga widzianego pod Lidlem.

Amortyzatory
Powrót