są klubowe ramki w sklepie forumowym, najbliższy zlot odbędzie się 15 czerwca o godzinie 14.30 w Tarnowie. o 15 wejście na Zamek w Dębnie koło Tarnowa, a później przejazd do miejscowości Porąbka Uszewska czy jakoś tak![]()
Dziękuję za odpowiedź.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
są klubowe ramki w sklepie forumowym, najbliższy zlot odbędzie się 15 czerwca o godzinie 14.30 w Tarnowie. o 15 wejście na Zamek w Dębnie koło Tarnowa, a później przejazd do miejscowości Porąbka Uszewska czy jakoś tak![]()
no prezent na dzien dziecka jak nic mi Jarek sprawil.Jakbym mial czas to bym napisal.Jarek zadzwonil do mnie 15 minut przed przyjazdem do Dębicy wiec ja sam musialem pakowac dupsko szybko do auta zeby dojechac.To nie, ze na zlosc to zrobilem.Kontaktowalem sie z tymi do ktorych mam numer tel. i byli pod reka
Ja zyje.Troszke mnie popukalo ale nie byl az tak wielki u mnie.Zauwazylem na dachu kilka(tak ze 4-5) lekkich wgnioteczek ale doslownie takie minimalne prawie niewidoczne.Schowalem sie w pol do garazu bo mojej zony stalo auto.I tak sobie zalatwilem dzis szybe czolowa i mam do wymiany wiec same nieszczescia na mnie spadaja ostatnio.Wkladalem 2 rury(zabezpieczone-owiniete)oparlem na kokpicie.Jedna troche obracalismy(we dwoch) i gdzies delikatnie dostawilismy do syzby, a auto i szyba byly nagrzane do ponad 40*C i polecial pajak.Bylem sie juz zapytac w autoszybach-koszt pod czujnik 520 zl z Pilkingtona.Moze ktos mi poleci dobry warsztat ktory sie tym zajmuje w Dębicy.Ja bylem na bloniach tam kolo hurtowni elektrycznej MEGA.Wydaje mi sie,ze to najlepsza opcja w Dębicy.W sumie innej nie znam.Wiem, ze cos jest jeszcze w Pustyni.Czekam na jakies podpowiedzi jakby co