Hundzflot7
Nowy
- Auto
- AR 159 SW 2,4 jtdm Q4 08', AR 147 1.9 jtdm 04'
Konrado, Twoja Jolka nie jechała wczoraj przed 20 drogą koło biedronki na Zatorzu? :>
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam. Mam pytanie do kolegów. Serwisował ktoś ostatnio klimę? Jakie są teraz ceny w Dębicy? Chodzi mi o sprawdzenie szczelności, odgrzybienie i napełnienie.
Na "Olejach" na ul. Tysiąclecia szczelność+ napełnianie -sto zeta
odgrzybic mozna teraz tez samemu.Jest taki specjalny spray ktory odpalasz za siedzeniem kierowcy,wlaczasz klime na max+obieg zamkniety i tam jakis czas czekasz.W tamtym roku to robilem bo bylo za goraco na ozonowanie-tak mi powiedzieli.Zaplacilem tez niewiele za czynnik+olej+sprawdzenie szczelnosci ale to mi akurat Ramzi zalatwil.Zaplacilem jakies 80 zl
ten spray kosztuje cos 30-40 zl.Zapytaj na olejach albo w sklepie autozbytu w Latoszynie(tam na pewno to maja)