• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Dębica i okolice

Masz jutro trochę czasu. Byśmy ją założyli. Masz już nr tel.
Nie jestem do końca zadowolony. Na pewno jest lepiej niż było

Ostatnia edycja:
Tą biała właśnie wczoraj widziałem. Nie widziałem jej wcześniej. A dziś chyba Xaxvix jechał kolo 16 Cmentarną, stałem w korku na wyjeździe ze Świętosława.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

A jechalem, bardzo mozliwe;) Akurat pewnie z pracy wracalem:) Panowie pytanie, jaka dlugosc szpilek ma byc do felg 16" ? Pamietacie? Z 15" mam za krotkie i musze zamowic dluzsze, a z tego co liczylem to wygladalo na jakies 32mm ?

A jechalem, bardzo mozliwe;) Akurat pewnie z pracy wracalem:) Panowie pytanie, jaka dlugosc szpilek ma byc do felg 16" ? Pamietacie? Z 15" mam za krotkie i musze zamowic dluzsze, a z tego co liczylem to wygladalo na jakies 32mm ?

wpadnij do mnie to odkręcimy jedną i będzie wiadomo

uwazaj bo widze ze Wlodek ma ochote na naowy komplet alusow;)

Maska poprawiona dziś ujrzy słoneczko to i nowe alusy też mogą być :sarcastic:

Chyba jeszcze raz zrobię tę maskę. Na słoneczku widać :stupid:

Będę potrzebował fachowych porad Łukasza aby zerkną i poradził i powiedział co sknociłem. Jest lepiej niż było ale nie jest to co ma być a jestem dość uparty

Ostatnia edycja:
Może jutro mały spocik w dębickich alfaholików na zakończenie weekendu?

Dzisiaj 15 parking przy ulicy Żeglarskiej za wsk Rzeszów. Gdyby padało przeniesiemy się gdzies "pod wiate "

Dzięki za zaproszenie ja nie dam rady się wyrwać do Rzeszowa.

W taka pogodę siedzę w domu i grzeje piwko to chyba idzie zima :mad:.
Na tygodniu szybciej mogę się wyrwać.

a w pośredniaku byłeś jełopie? ;)

zartuje
jak cos bede wiedzial to dam znac

jeszcze mam 2 tygodnie urlopu.Do posredniaka to moge sobie isc kupe zrobic i podetrzec sie swoim dyplomem mgr.:D.Jeszcze na szczescie mnie tam nie bylo.Mam nadzieje, ze nie bede musial isc

jeszcze mam 2 tygodnie urlopu.Do posredniaka to moge sobie isc kupe zrobic i podetrzec sie swoim dyplomem mgr.:D.Jeszcze na szczescie mnie tam nie bylo.Mam nadzieje, ze nie bede musial isc
Ja pierdziu... Współczuję, sam wiesz że przechodziłem przez to samo ostatnio...

za kim dzis jechalem od Jubilatki pod Duchem do swiateł na wysokosci Magnolii-zielona 156 przedlift z ramkami alfaholikow z flaga wloska chyba prosto z mysjni jechala bo widzialem pozostalosci wody.Pozdrawiam jakby co

Pozdrawiam sm00q-a widzianego dzis pod hotelem Lord w Dębicy.Pomachane i odmachane

Pozdrawiam sm00q-a widzianego dzis pod hotelem Lord w Dębicy.Pomachane i odmachane

Pozdrawiam Czarny_28. Widzę, że z racji pogody chłodzisz już łokieć ;)

Amortyzatory
Powrót