Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A jechalem, bardzo mozliweAkurat pewnie z pracy wracalem
Panowie pytanie, jaka dlugosc szpilek ma byc do felg 16" ? Pamietacie? Z 15" mam za krotkie i musze zamowic dluzsze, a z tego co liczylem to wygladalo na jakies 32mm ?
uwazaj bo widze ze Wlodek ma ochote na naowy komplet alusow![]()
Ja pierdziu... Współczuję, sam wiesz że przechodziłem przez to samo ostatnio...jeszcze mam 2 tygodnie urlopu.Do posredniaka to moge sobie isc kupe zrobic i podetrzec sie swoim dyplomem mgr..Jeszcze na szczescie mnie tam nie bylo.Mam nadzieje, ze nie bede musial isc
Pozdrawiam sm00q-a widzianego dzis pod hotelem Lord w Dębicy.Pomachane i odmachane
Pozdrawiam sm00q-a widzianego dzis pod hotelem Lord w Dębicy.Pomachane i odmachane