Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie chciałem zakladać nowego tematu, dlatego chciałem spytać jak jest u Was a mianowicie - Podczas wypalania DPF (mój sprawny) czuję dużo większą moc, auto ma lepsze przyspieszenie i elastyczność, wystarczy dosłownie głaskać pedał gazu a ona idzie nie do poznania (i to z najniższych obrotów!), niestety po wypaleniu czar pryska i auto "normalnieje". Czy u Was koledzy jest tak samo, i czy ma to jakichś związek ze sławnym EGR-em lub może turbo?
Czyli rozumiem że ratuje mnie tylko wymuszone wypalanie DPFu ? Nic nie da np jazda na 3 biegu z obrotami powyżej 2 tys obr ? Coraz poważniej zaczynam się zastanawiać nad usunięciem tego ustrojstwa . Pozdrawiam Marcin .
Muszę to sprawdzić pod kompem . Mam jeszcze jedno pytanie . Jaki kabel diagnostyczny kupić żebym mógł sam wymusić wypalanie dpfu ? Czy ten http://allegro.pl/interfejs-fiat-alfa-lancia-fiatecuscan-vag-usb-pl-i2614404918.html będzie dobry ? Pozdrawiam .
Kolego po czym można poznać że się skończyło wypalanie?