klimucho
Nowy
do mnie przyjdzie pewnie po weekendzie. Jakbyś dostał wcześniej, to daj znać czy coś pomogło
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Niestety, to raczej nie powinno mieć związku z zaślepieniem EGR. Sporo osób (większość?), ma częściowo zaślepiony i wskazówka zachowuje się normalnie. Szukał bym gdzie indziej przyczyny, albo testowo wyciągnął kryzę z EGR-a i sprawdził zachowanie bez niej.

Nie zaśmiecaj wątku - takie ogłoszenia w dziale bazar.Witam wszystkich,
U mnie tez pojawil sie problem z czujnikiem doladowania. Wskazowka odchylila sie z poziomu 0. Duzo nie myslac kupilem nowy czujnik Boscha na allegro. Jednak po przeczyszczeniu starego okazalo sie ze odczyt wrocil do normy)) Wiec mam teraz do sprzedania ten zakupiony czujnik...oczywiscie na gwarancji. Ktos chetny? Jest to do przedlifta nr: Bosch 0281002437. Mnie kosztowal dokladnie 250 zl. Sprzedam za 150+przesylka. Prosze pisac na priva.
Witam wszystkich,
U mnie tez pojawil sie problem z czujnikiem doladowania. Wskazowka odchylila sie z poziomu 0. Duzo nie myslac kupilem nowy czujnik Boscha na allegro. Jednak po przeczyszczeniu starego okazalo sie ze odczyt wrocil do normy)) Wiec mam teraz do sprzedania ten zakupiony czujnik...oczywiscie na gwarancji. Ktos chetny? Jest to do przedlifta nr: Bosch 0281002437. Mnie kosztowal dokladnie 250 zl. Sprzedam za 150+przesylka. Prosze pisac na priva.
Dlatego właśnie kupuje nowe części z gwarancjaA ja nie polecam awaryjnego 0 281 002 437. Właśnie dlatego, że za często się psuł został wymieniony na 0 281 002 845.
Poza tym jak inni wspomnieli, nie ten dział.
może ale nie musi. Prędzej zmienna geometria i pochodne