Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
no przedostatnia kreska.to niech bedzie ze 1.4
bo ja sie nieznaju
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Po delikatnej korekcie kolegi Cinka u mnie delikatnie ponad 1.4 bara
U mnie w większości turbo pokazuje ok. 1 kreskę ale są momenty kiedy wskaźnik podczas takiej jazdy schodzi do 0.
Pokazuje zero po włączeniu stacyjki, dopiero po mocniejszym dodaniu gazu wskazówka wychyla się.właśnie wyczyściłem czujnik bo mnie też dopadła awaria. Był cały uwalony w szlamie olejowym, po wyczyszczeniu wychylenie jest mniejsze, ale nie na "0". Czy u Was wskaźnik doładowania po włączeniu stacyjki pokazuje dokładnie zero? Wskazówka po przekręceniu stacyjki się rusza czy dopiero po odpaleniu coś pokazuje?
panowie a takie pytanie bo z mechaniki jestem cienkiczujnik odłączać na odpiętym akumulatorze czy normalnie wystarczy go wypiąć i przeczyścić??