Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Moja już jest w centrali, rejestruje się i czeka na zmianę opon. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem dealera to w piątek powinna być do odebrania.
Pewnie choroba. Na ponad 500 postów stawiam, że 80% o tym jak słabym produktem jest Giulia i jak kiepsko będzie się sprzedawać.
ja przeciągam,bo zaraz mi się zabrudzi w taką pogodę![]()
Gdzie napisałem, że Giulia to słaby produkt? wskaż taki cytat albo publicznie przyznaj, że napisałeś bzdurę, wyssaną z palca. Oczekuję odpowiedzi.
Przy okazji wyjaśniam, nie umiejącym czytać ze zrozumieniem: pisałem o tym, że Giulia nie ma zdefiniowanego klienta docelowego a sposób jej wprowadzania na rynek woła o pomstę do nieba. Te dwa czynniki ograniczają możliwości sprzedaży. A to auto musi się sprzedawać, inaczej produkcja innych modeli może stanąć pod znakiem zapytania, bo to jest biznes. Na razie sprzedaż Giulii jest mocno przeciętna.
Jak ktoś pisze wyżej, że "patrząc rozsądnie w 2017 roku można liczyć na sprzedaż ok. 120.000-140.000" to ja się pytam, gdzie ten rozsądek? Sprzedaż ma wzrosnąć dwukrotnie, czyli o sto procent rok do roku?
Pokaże ktoś taką markę? Jakiś precedens?
Jeśli odbiorę w piątek to podskoczę w sobotę do Kazimierza nad Wisła na kawę. Może spot?
Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk
jak się ogarnę,to może w sobotę odbioręAle muszę zacząć pilnie myśleć o nowym,dobrym domu dla Giulietty
![]()
To ja chętnie stawiam się w K.Dolnym na oglądarę. Ponad to, świetny pretekst żeby umyć swoje V6. Daj znać jak się będziesz wybierał 602 637 201 Michał
pisałem o tym, że Giulia nie ma zdefiniowanego klienta docelowego a sposób jej wprowadzania na rynek woła o pomstę do nieba.
Trochę zgodzę się ze stwierdzeniem, ze wejście Gulii na rynek jest słabo rozreklamowane. Wiekszość marek samochodów sprzedawanych w Polsce jest obecna co najmniej w TV, prasie codziennej itp. Co do Alfy i Gulii reklama, kora jest w TV wg mnie woła o pomstę do nieba. Teksty w stylu układ hamulcowy wysokiej JAKOŚCI! JAKOŚCI!!?? Serio? To znaczy, że wcześniej był z papieru? Co do reszty to mam nadzieję, że die sprzeda i Stelvio i Gulia bo moze wtedy wypuszczą coś równie fajnego ale o lepszym wyglądziePzdr.
Definicja klienta docelowego: 40-45 lat na stanowisku zarządzającym (kierownik, manager itp) dwójka dzieci (bez psa bo pies juz w Stelvio bedzie jezdził) zdefiniowalem wam klienta docelowego![]()
pisałem o tym, że Giulia nie ma zdefiniowanego klienta docelowego