Czarne GranTurismo

BREITLING

Nowy
Auto
GranTurismo JTDm, ML V8 by AMG
Witam,

Jako, że forum intensywnie przeglądam od trzech lat, wypadało się wreszcie zarejestrować i przedstawić.
Moja przygoda z Alfą Romeo zaczęła się na fotelu pasażera w Spiderze 2.0 ts w 2004. Natomiast w 2009 dojrzałem do kupna pierwszej belli, był to model 147, ponieważ alfa super się sprawowała i dawał mnóstwo frajdy z jazdy, postanowiłem, iż następnym autkiem, które sobie sprawię będzie kolejna alfa. Zastanawiałem się nad 159 vs GT. No i mimo, że GT jest 10 razy trudniej kupić niż 159, uznałem, że swoją uwagę skupię tylko i wyłącznie na GT. Nie było łatwo, ale jest:)

Moja 7'mka
alfa 7.jpg

GT- niestety fotka z telefonu ale niedługo będzie coś lepszego :)
27052012084.jpg

Koła zimowe
09062012095.jpg

Ostatnia edycja:
Uff, myślałem, że temat dotyczy Maserati GT...
Gratuluje Alfy, piękna jest. Osobiście uważam GT za najładniejszą alfę z tych w miarę nowych :)

Bardzo fajne zdjęcia ci wyszły. Alfa na szprychach wygląda nieziemsko, żadne inne auto nie do porównania. No może to przyszłe Maseratti. Jak 150 koników rozpędza to auto?

Jest przyjemnie, zwłaszcza elastyczność jest super, ale zawsze mogło by być lepiej. Natomiast jeśli chodzi o prowadzenie to idealnie. W sobotę miałem okazje sprawdzić się z ar 159 (150 km) i odchodzę jej na każdym biegu, waga robi swoje.

Miałem okazje na żywo podziwiać to cudo i muszę przyznać, że jest naprawdę piękna i wręcz perfekcyjnie utrzymana ;) No i na dodatek szybka :D

Hej, no ja tez myslalem ze temat dotyczy Widelca ;)

Ładna, widać że wypucowana i łądnie się prezentuje z przyciemnionymi szybami.
Czy ty masz na każde foto inne przygotowane felgi ? lol

Powiem szczerze ta BMka 6 cabrio, ktora masz na fotce bardzo mi sie podoba.... Alfa niestety troche przy niej na drugi plan zeszla ... :(
Ładnie sie prezentuje ten szereg. Osobiscie marzy mi sie takie trio w garazu. Alfa juz jest, maserati GT w planach na przyszlosc, a BMW - kto to wie ;)

Radosci z jazdy!

Ostatnia edycja:
piekny - choc powinien byc czarny i bez folii ale nie robmy koledze off topa w watku o jego belli... ;)

piekny - choc powinien byc czarny i bez folii ale nie robmy koledze off topa w watku o jego belli...

Nie ma problemu, na Maserati mogę patrzeć i patrzeć. W miejscu gdzie pracuje często koło mojej alfy pakuje czarne granturismo S , mam nawet gdzieś fotki, auto jest niesamowite i co by tu nie mówić alfa przy nim nie wygląda... W sumie to mało co przy nim wygląda dobrze o dźwięku nie wspomnę.

Powiem szczerze ta BMka 6 cabrio, ktora masz na fotce bardzo mi sie podoba.... Alfa niestety troche przy niej na drugi plan zeszla ...
Ładnie sie prezentuje ten szereg. Osobiscie marzy mi sie takie trio w garazu. Alfa juz jest, maserati GT w planach na przyszlosc, a BMW - kto to wie

No bmw 6 by Chris Bangle oglądam co jakiś czas na mobile.de i mam nadzieje ,że jeszcze u mnie zagości w garażu ;)

Skoro wiele osób myśli ,że to temat o Maserati więc wrzucę GT vs Gran Turismo
02082012115.jpg02082012116.jpg02082012117.jpgDSC06614.jpgDSC06613.jpg

Czy dobrze widzę, że 147 ma na klapie 'jakieś' ciekawe oznaczenie ? :)

- - - Updated - - -

Ze zdjęć można się dopatrzeć, że tym Maserati inwalida jeździ ;)

- - - Updated - - -

Ale ludzie jeżdżący takimi samochodami zazwyczaj zajmują takie miejsca, żeby pokazać, że ich stać na jakieś marne 50 czy 100zł 'w razie WU' ^ ^ :)

- - - Updated - - -

A co do autka z tematu -> GT to piękne autko :) Szczególnie w tym zestawieniu kolorystycznym i na szprychach :) Radości z jazdy życzę :)

Piekna autko, czarna i szprychy :-) najfajnieszy zestaw, wiem co mowie mam swoja belle juz od 3 lat i smiga jak trzeba :P
widze, ze jestes z okolic trojmiasta - gdzie przyciemniales szyby ?

a tak BTW, wrzuc zdjecia srodka

Pozdro
Artur

Ładna GT :) ale przy Maserati wygląda jak córeczka ;)

Gratuluje zakupu!
Ale czarne felgi na czarnym aucie powodują u mnie ból głowy. Czemuż to tak robisz!!

Amortyzatory
Powrót