Czarne GranTurismo

Sam lampy malowałeś kolego ? bo mnie też do BL ciągnie i już na oku listwy na zderzak mam ale nie wiem co z lampami zrobić :) co do lusterek mam na razie mieszane uczucia więc sobie póki co odpuszczam ;) Ale Twoja alfa wzorem dla mojej ! bardzo chętnie śledzę Twój temat ;)

Pozdrawiam.

Przy okazji po rozklejeniu bym musiał przeprowadzić renowację tych lampy bo mają mikro pęknięcia i rysy od zewnątrz jak i od wewnątrz, ile takie coś może kosztować ? Wie ktoś czy zajmują się tym gdzieś we Wrocławiu ? i właśnie czym są pomalowane lampy w BL ? Matem ? a jeszcze wcześniej napisałeś że stylizujesz swoją alfę na BL III, są inne ? czym one się różnią bo nie mogę znaleźć informacji na ten temat.

http://moto.allegro.pl/kratka-zderzaka-dolna-alfa-gt-blackline-nowa-oryg-i3015631155.html Myślcie że ta cena jest w porządku ? bo nie wiem czy 400 zł to nie za dużo za dwie kratki :P

Sam lampy malowałeś kolego ? bo mnie też do BL ciągnie i już na oku listwy na zderzak mam ale nie wiem co z lampami zrobić co do lusterek mam na razie mieszane uczucia więc sobie póki co odpuszczam Ale Twoja alfa wzorem dla mojej ! bardzo chętnie śledzę Twój temat

Pozdrawiam.

Lampy kupiłem, nie byłem zadowolony z moich poprzednich ponieważ podczas mycia ciśnieniowego albo intensywnych opadów zbierała się tam wilgoć. Jedną lampę udało mi się kupić nówkę nigdy nie używaną natomiast druga była używana ale i tak w o niebo lepszym stanie niż moje poprzednie lampy. Oddałem ją do polerowania i jak są na aucie to ja różnicę widzę ale kolega mówi ,że jestem skrzywiony na punkcie tego auta i jest ok. Nie mam tyle zdolności co bocian żeby sam sobie lampy zregenerować, jakoś ciężko widzę wkładanie lamp do piekarnika :)

i właśnie czym są pomalowane lampy w BL ? Matem ?

Matem

a jeszcze wcześniej napisałeś że stylizujesz swoją alfę na BL III, są inne ?

BL II ale różnicą są chyba tylko felgi, sam nie wiem. W Holandii uszkodziłem zderzak i kupiłem własnie od BLIII który dostał w dupę, scudetto kupiłem nowe, kierunki i kratki były idealne więc zostawiłem.
Kierunki w BL są ciemniejsze niż w zwykłych wersjach, dobrze to wygląda :)

Ale Twoja alfa wzorem dla mojej ! bardzo chętnie śledzę Twój temat

Bardzo miło

nie trzeba do żadnego piekarnika :-)

Widzę, że coraz piękniejsza. Mam nadzieje, że niedługo będzie dane mi znów ją zobaczyć na jakimś zlocie ;)

Widzę, że coraz piękniejsza. Mam nadzieje, że niedługo będzie dane mi znów ją zobaczyć na jakimś zlocie ;)

dzięki, sam wiesz jak to wciąga. Wybieram się na spotkanie i wybrać nie mogę ale można by zorganizować jakąś sesje fajną.

dzięki, sam wiesz jak to wciąga. Wybieram się na spotkanie i wybrać nie mogę ale można by zorganizować jakąś sesje fajną.

Jestem za :) W tym miesiącu planuje polakierować w końcu zderzaki więc chętnie wybiorę się na jakąś sesje.

W oczekiwaniu na wiosnę, chociaż ostanie dwa dni były już bardzo przyjemne...
DSC08817.jpgDSC08820.jpgDSC08821.jpgDSC08822.jpgDSC08824.jpgDSC08826.jpg

Występują jeszcze dwa rodzaje "scudetta" polerowane na wysoki połysk oraz satynowe. Aleks_K jak byś kupował to zwróć uwagę czy Twoje scudetto jest satynowe bo jak kupisz satynowe listwy do błyszczącego "scudetta" to może to nieciekawie wyglądać... Co do zderzaka to są takie same.

A co myślicie o czarnych kierunkowskazach bocznych, ciągle się zastanawiam wymieniać czy zostawić białe

ja u siebie kupiłem czarne ale powiem Ci szczerze, że mam je zamontowane od 3 miesięcy i zaczynają płowieć...

Ja u siebie mam scudetto na połysk zrobione ale mam zamiar po listwach zmienić też scudetto ;)

jak dobrze poszukasz to listwy trafisz polerowane i nie trzeba będzie nic zmieniać...

No no bella czeka na lepsza pogodę... :)

Chyba lecimy na glebę bo już nie mogę patrzeć jak tak wysoko stoi, czemu fabrycznie nie mogło być niżej...
DSC09152.jpgDSC09157.jpgDSC09223.jpg

Załączniki

• DSC09151.jpg
    DSC09151.jpg
    180.7 KB · Wyświetleń: 46
Strasznie wysoko stoi, też ciągle myślę o glebie. A raczej planujesz gwint czy po prostu niższe zawieszenie ? ;)

Ostatnio napchałem do swojej bloczków betonowych tyle żeby o 4 cm siadła i wyglądała świetnie co jeszcze bardziej utwierdziło w przekonaniu że muszę ją zglebić

Amortyzatory
Powrót