[166] Czarna Alfa Romeo 166 3.2 V6 TI

To na bogato :) coś większego? 10m? -> kamper :)

10m to zewnętrzna szerokość, 7m to zewnętrzna głębokość więc w środku około 6,5 zostaje, do tego dojdzie jakiś regał i wychodzi koło 6m.
Po głowie mi chodzi V8... ale kamper też się czasem przewija w szarych komórkach;)

Czyli kamper V8 - super :lol:
A tak serio to właśnie jest fajny amerykański kamper V8. Piękny :) Niestety kamperowanie to drogi sport. Chętnie bym kupił nowszego ale to trzeba mieć górę pieniędzy albo jakieś mieszkanie w stolicy sprzedać :)
Z kolei V8 w osobówce to cel nieco bliższy ale musi jeszcze zaczekać.

Ładne dwie czarnulki :)
Swoją drogą Pipercross to świetny filtr, mam już kilka lat i złego słowa nie powiem. Ale trzeba myć i nawilżać ;)
Co do V8 to szczerze polecam... warto :D

Ahoj:rolleyes: Kolejny rok, kolejna aktualizacja :o
Wspólny 6 rok, przebieg rośnie coraz wolniej, w ostatnim przybyło tylko 5tyś z czego prawie 2tys na zlot :D Resztę potrzeb załatwia jak na razie 147:cool:
Oprócz lekkiej kosmetyki pod czerwcowe spotkanie 166, nic więcej się nie działo w tych kwestiach:confused: A kupiony pakiet zendera od DS Poland czeka... chyba musi swoje odleżeć:rolleyes:
Mechanicznie wymienione oringi na termostacie i magistrali plus płyn chłodzący oraz wyczyszczony czujnik położenia wału, bo były chwile zawahania z jego strony gdzieś w okolicach października :P
Z początkiem roku kupiony komplet uszczelek drzwi i listew, też chyba swoje odczekają;)
Pierwszy rok gdzie 166 stoi w garażu zimową porą niejeżdżona, dzisiaj jednak zrobione 20m coby ruszyć co nieco i podładować akumulator:D Pozdrawiam

DSC_5276.jpgDSC_5277.jpgDSC_5278.jpgDSC_5279.jpgDSC_5280.jpg

Zobaczymy czy się na obecny zlot wybierzesz ;)

Marku wybierać się mogę i taki mam plan, jednak jeśli już się zjawimy to z partyzanta, bo na daną chwilę powrót do domu mam przewidziany na 23go czerwca. Niestety co pokazują ostatnie czasy do kraju mogę wrócić jak już będziecie się rozjeżdżać :mad:

Amortyzatory
Powrót