Intruz
Nowy
hehe - ja tez z dzwigienką miałem podobną przygodę. Gdy kupowałem auto to dzwigienka była, a po przyjeżdzie do domu - niestety ułamana
Da się samą dzwigienke dokupić, czy trzeba cały zamek wymieniać?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Nie wiedzą jaki silnik, bo z tego co kojarzę to TBi w systemie ma oznaczenie JTB.
hehe - ja tez z dzwigienką miałem podobną przygodę. Gdy kupowałem auto to dzwigienka była, a po przyjeżdzie do domu - niestety ułamanaDa się samą dzwigienke dokupić, czy trzeba cały zamek wymieniać?

O czyszczeniu bez demontażu nie słyszałem. Natomiast nie obawiaj się dobrych dodatków do paliwa (LM, Archoil, Amsoil), nie zaszkodzą. Najwyżej nie pomogąMoże ktoś miał już doświadczenie z pierwszą i drugą metodą? kiedyś naczytałam się że takie preparaty do paliwa mogą narobić szkód i trochę się obawiam

Jest taka opcja i to całkiem nie drogo,mój kolega ma taki sprzęt,jeśli będziesz chcieć służę pomocą tyle że czeka Cię wycieczka do Krakowa.
Czas odświeżyć temat i pochwalić się ostatnimi zakupami
Pokaż załącznik 255608
Pokaż załącznik 255609
Ale zanim Alfa dostanie nowe sprężyny i hamulce, priorytetem jest ostateczne pozbycie się checka. Pierwszą rzeczą, jaka czeka ją po spędzonej głównie w garażu zimie, jest czyszczenie wtrysków zaplanowane na przyszły tydzień![]()
[MENTION=74618]ika[/MENTION] a ktoś sprawdził wymienił sondę przed katem?
Ktoś sprawdził szczelność połączenia kat- turbina?
Ciekawa opcja te tarcze, co to za producent, jaka cena ? Daj znać jak się sprawują na drodze
Wygląda na EBC TurboGroove i klocki EBC Green - bardzo dobry zestawik
Fabryczna v clamp jest słaby a połączenie lubi się rozszczelnić.
Przynajmniej ją tak miałem i kilka osób z którymi rozmawiałem.
Sonda przy tym przebiegu może być już zajechana..
Gdzie planujesz czyścić wtryski?

Tarcza bdb ale osobiście bardziej polecam Galfer'y. Miałem EBC w 2.0 JTDm i dość mocno/nierówno zjadły tarcze. Teraz mam Brembo z Galfer'ami i jestem z nich bardziej zadowolony.