Nic dodać, nic ująć. Obie śliczne
Dzięki
Takie rzeczy chyba najbardziej cieszą. Na żywo jeszcze ładniej wyglądają. Jest to kompletu od oleju? ;-)
Jeszcze nie, ale może za jakiś czas się pojawi
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nic dodać, nic ująć. Obie śliczne
Takie rzeczy chyba najbardziej cieszą. Na żywo jeszcze ładniej wyglądają. Jest to kompletu od oleju? ;-)
bardzo ładna ta alfa, jeszcze to wnetrze, super .
Ika jaki kolor twojej alfy? Nero carbonio? Piękna sztuka! Zazdroszczę
Tak, nero carbonio
Alfa jest po wypadkuma uszkodzony zderzak, belkę, maskę, błotniki, chłodnicę, światła, do tego wystrzeliły poduszki a fragment plastiku rozbił przednią szybę. Babka wymusiła pierwszeństwo. Najpierw praktycznie zatrzymała się dojeżdżając do skrzyżowania i nagle bardzo powoli ruszyła prosto pod Alfę, zastawiła całą drogę w poprzek. Niestety będzie szkoda całkowita, ale ratujemy ją
w tej chwili czeka na naprawę

Życzę dużo cierpliwości jak już tu ktoś napisał, mam nadzieję, że ich dojedziecie w sądzie! pozdrowienia od poprzedniego właściciela
No cóż, PZU to jeszcze i tak nie najgorzej... Patrzcie na kogo ja trafiłem...
Pokaż załącznik 285953
U mnie przynajmniej nie zakwestionowano zdarzenia :l. Zabawnie duże uszkodzenia niestety i również walka już od kilku miesięcy. Wolałbym jednak PZU.
http://www.112tychy.pl/index.php?site=news_comments&newsID=4622
Pokaż załącznik 286699
Przygotowania do wiosny. W lakierze odbicie Księżyca i WenusAlfę czeka wkrótce wizyta u blacharza