• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
Witam, czy na weekendzie robicie jakiegoś spota bo w sobote akurat prawdopodobnie bede w Krakowie;)

Od dłuższego czasu za wiele się u nas nie dzieje... Oczyiwście poza kopaniem po kołach na parkingu :D Tak wiec nie liczył bym na jakieś ekstrasy.
Jak byś miał czas do południa, to mogę się gdzieś wybrać na dobrą kawe na kazimierz, zwłaszcza że pod nosem bedzie do zwiedzenia classic auto

UWAGA koledzy i koleżanki!
Dla osób przejeżdżających przez Nową Hutę, zapraszam do kawiarni, pączkarni BAMBO Nowa Huta przy osiedlu Szkolnym 35 / aleja SOLIDARNOŚCI.
Każdy Nowohucianin z piękną BELLĄ lub przejezdny po okazaniu kluczyka oryginalnego AR otrzyma 20% rabatu na WŁOSKĄ KAWĘ!

BAMBO Nowa Huta ZAPRASZA!

Bo dawno mnie nie było, więc konto nowe. Hipoterapia stare czasy. Teraz działam z dwoma innymi organizacjami OPP. Kawiarnia należy do mnie i mojego wspólnika. Nie jesteśmy bogaci, po prostu prowadzimy kawiarnie :) Zapraszam serdecznie na rabaty dla Was koledzy i koleżanki :)

Mamy prawdziwą włoską kawę, włoska muzyka stara jest, a niebawem bo już od 10 października cyklicznie WŁOSKIE WIECZORY z specjałami tamtego regionu. Zaczynamy od przystawek, pizza i deser do tego jakiś film. Cóż WŁOSKIE JEST PIĘKNE jak Nasze AR.

INFORMACJĘ o WŁOSKICH WIECORACH, wynajęciach sali i innych 694-254-623 lub www.facebook.com/bambo.nowahuta

Ostatnia edycja:
Witam

Podaję dokładniejsze informację odnośnie naszego zlotu Niedzielnego połączonego z Zakończeniem Sezonu i wspólnym Grillowaniem.

A więc w niedzielę 5 października o godzinie 15 spotykamy się w Brzesku na parkingu obok Sklepu Lidl czekamy pół godzinki na przyjazd spóźnialskich i o 15.30 udajemy się wszyscy do Miejscowości Porąbka Uszewska gdzie będą na nas czekać Kiełbaski z grilla i tym podobne ciepłe jdania. Dodam że dla Najmniejszych Alfaholików na miejscu jest plac zabaw aby umilić sobie słoneczne popołudnie :) . Jeśli chodzi o parking to będziemy mieli do dyspozycji albo przy samej restauracji gdzie będzie grill albo w odległości 200m z racji iż wtedy będzie Odpust.

Do zobaczenia w niedzielę. Pozdrawiam Michał :)

Więcej info na Facebook-u https://www.facebook.com/groups/294659394017543/

Ostatnia edycja:
Czesc wszystkim, nie ma ktos z was na zbyciu ramek klubowych ?. Jestem co drugi weekend w Krk to mogl bym sobie odebrac od kogos. No i spotkac sie na zlocie :)

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót