• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
Spotkanie na mieście jak najbardziej. Mamy pieciomiesięczną córeczkę więc do późna na pewno w Krakowie nie będziemy.

witam jestem nowym osiadaczem alfy156 2.4jtd potzebowalbym ja zdiagnozować tylko muszę ja tam na hol wziąć bo nie chce palic juz, chyba ze byłby ktoś tak mily i podjechał do mnie z bora nie jest daleko zwracam koszta i interesowała by mnie mapa ;) bardzo proszę odpowiedz

Proszę o pomoc w diagnozie

Witam, potrzebuje pomocy w zdiagnozowaniu problemu z panelem klimatyzacji manual (nie działa pokrętło ciepło zimno). Mianowicie:

1) podłączenie pod komputer czy nie ma żadnych błędów w związku z...(bo wyczytałem że występują i mogą być przyczyną awarii)

Jestem z krakowa, znajdzie się ktoś znający temat i pomoże???

Z góry dzięki za odpowiedz

Pozdrawiam

Witam,

Wlasnie przeprowadzilem sie z powrotem do Krakowa i chcialem zobaczyc ile Alfaholikow jest chetnych na spotkanie moze nawet w ten weekend? Pozdrowionka ;)

ja przyprowadzam nowego Alfaholika. Jeśli zatem ktoś ma do odsprzedania ramki - będą potrzebne ;)

może i ja wytoczę banditen maszinen z garażu i pokopie z wami w kołpaki...

Cześć, z góry przepraszam że nie bardzo w temacie, ale nie chciałbym zaśmiecać forum jednym tematem który za pewne zamknie się w kilku odpowiedziach :)
Zatem przejdźmy do sedna sprawy, w sobotę późnym wieczorem przemierzał będę Wasze miasto. Zawsze wjeżdżałem od strony Sandomierza ulicami Jana Pawła, Nowohucka, Zakopiańska(podaję te główniejsze) i dalej 7. Teraz Tarego pokazuje mi że Jana Pawła jest zamknięta tak? Jeśli tak to czy lepiej jechać Ptaszyckiego i skręcić w Klasztorną, Śliwiaka i dojechać do 4, dobra droga dla Alfy :) ? Czy może Klasztorną, Botewa do Kuklińskiego i Powstańców Ślaskich do Zakopiańskiej? wolał bym chyba pojechać przez miasto niż tłuc się jakimiś podmiejskimi dziurami, parę km więcej czy kilkanaście minut mnie nie zbawi :)

Amortyzatory
Powrót