Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
Panowie, co powiecie na pewną zmianę formuły spotkań regionalnych? Jako nowy w gronie Alfaholików chętnie spotkałbym się co jakiś czas i jak widać wyżej kilku podobnych do mnie też już jest. Może zamiast cotygodniowych spotkań, na których frekwencja jest porażająco niska w porównaniu do społeczności w regionie zamienić to na spoty raz w miesiącu np. w drugą lub trzecią środę w miesiącu? Z doświadczenia na innych forach wiem, że takie spotkania cieszą się dużo większą popularnością.

Panowie, co powiecie na pewną zmianę formuły spotkań regionalnych? Jako nowy w gronie Alfaholików chętnie spotkałbym się co jakiś czas i jak widać wyżej kilku podobnych do mnie też już jest. Może zamiast cotygodniowych spotkań, na których frekwencja jest porażająco niska w porównaniu do społeczności w regionie zamienić to na spoty raz w miesiącu np. w drugą lub trzecią środę w miesiącu? Z doświadczenia na innych forach wiem, że takie spotkania cieszą się dużo większą popularnością.
Za mojej młodości spotykaliśmy się na górnym parkingu co drugą środę.

zróbcie w piątek albo w sobote;) wiecej ludzi ma wolne wtedy chyba;) i z innych rejonów moga zawitac;)

Robienie czegokolwiek w Krakowie w piątek popołudniu mija się z celem. Sobota moim zdaniem to czas który większość chce poświęcić rodzinie, ale może się mylę.
www156, a teraz spoty tez są w co drugą środę? Wydawało mi się ze co tydzień pod geantem od strony bp

Bardzo chętnie ale musiałbyś jechać 30 km za Kraków :D
Mam nadzieję że do końca tyg już będzie zrobiona to trzeba się umówić bo wstyd ! ;)

Przy 300km bym się zastanowił ale przy 30 zawsze z chęcią się przejade :P

hehe , dzięki bardzo za dobre chęci :D Ale tak na poważnie będę się czuł nieswojo bez samochodu . Umówimy się w nast tyg choćby we dwójkę :D

Jak jest widno to zazwyczaj jeszcze siedzę w zakładzie pracy. Ale też zaglądnę o 19 się przywitać

czyli ile osób napewno będzie jutro? i gdzie się spotykamy?

Ja naliczyłem 5 i chyba jeszcze ktoś na fb na grupie pytał. Miejsce z tego co sie orientuje to parking koło krokusa od strony Bp.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót