Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
Musimy sobie po prostu założyć nowy temat, np. Hyde Park Krakowski i tam bedziemy pisać o kotach, miskach, osłonach, hutach i... i... i... a zresztą nie ma o czym pisać.

Kto się wybiera w tę środe? Oczywiście jeż, wiem że Ty będziesz ;-)

gdzie w grodzie kraka są spoty na następny postaram przybyć obecnie jestem w niemczech gdzie zakupiłem bele 156 99r 1.8 przebieg 145kkm ale alfa stoi w domu w polsce w ochmanowie przejestrowana i gotowa do jazdy . olej do wymiany ale to pikuś zakupinny już został

Może jakieś grupowe hamowanie samochodów? Robiliście już coś takiego w krakowie?

Mamy do wyboru:
Vtech
Detech
ProjectXS

ktoś zna coś jeszcze?

A któraś z tych firm posiada hamownie obciążeniową? Takową posiada Godula w Niepołomicach (seria pomiarów 200PLN - brak zniżek grupowych). Słyszałem że to jedyna sensowna (miarodajna) hamownia w rejonie.

Vtech robi swoje hamownie i z tego co wiem cieszą się uznaniem. Nie wiem jak reszta.

Vtech robi swoje hamownie i z tego co wiem cieszą się uznaniem. Nie wiem jak reszta.

Wiesz ja slyszalem ze te hamownie ciesza sie uznaniem ludzi ktorzy chipowali u nich auta, bo pokazywalo o 20km wiecej niz na innych hamowniach :)

Możesz odpowiedzieć na pytanie jakiego typu jest dostępna u nich hamownia?

A wy macie jakiegoś wirusa, że tak chcecie na tę hamownie jechać bardzo?
Czy ot, tak chcecie sprawdzić ile Wam brakuje do serii?

Amortyzatory
Powrót