Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
Chce sprawdzic czy z wirusem przynajmniej seryjna moc jeszcze osiąga :)

macie wirusa. Uprzedzając pytanie, nie zrobionego w vtechu.

Na stronie piszą, że mają inercyjną oraz obciążeniową.

Wcale nie chciałem zapytać, czy w Vtechu. Ja tam nie mam do ich hamowni nic złego do powiedzenia.

- - - Updated - - -

Vtech w Krk ma inercyjną obciążeniową czy coś takiego.
Kiedyś tam pytałem o to, jakby się uzbierało koło 15 samochodów to byłoby za 100 od łeba.

Koło Krakowa jest jeszcze gcs (http://gcstuning.pl/). Tak na marginesie, jesteście konkretnie zainteresowani, czy standardowa inicjatywa słomiano-forumowa? :P

No Heko też jest ogarnięty, może by i coś podpowiedział, jakby było coś nie tak. Tyle, że on najbardziej lubi Fordy :D

- - - Updated - - -

Ja się piszę na grupowe - zawsze jest okazja do spotkania w większym gronie :) I chyba tylko o to mi chodzi :D

Ja również się piszę, tylko wszystko zależy od ceny i terminu. ;-) Jak już zorganizuję nowe elementy układu zapłonowego, to jak najbardziej bardzo chętnie :D

U Heko 100 jest bez żadnej zniżki grupowej.
A obsługiwał on Zlot AH w 2010 roku.
Jak będę miał 10 zadeklarowanych osób to ustawimy się w GCS.

Jak będzie jakas akcja to chetnie sie wybiore, jak nie to tez pojade, najchetniej w listopadzie wiec mozna jechac nawet mniejsza grupa. 100 zł nie majątek ;)

Hamownia V tech to hamownia inercyjna czyli pomiary daje mało adekwatne do stanu faktycznego jaki występuje na drodze. Jeśli chcecie się pomierzyc odopowiednio to zostaje wam zdołowanie się na hamowni obciążeniowej :P

Macie jeszcze TTC które podbono dysponuje hamownia Maha. Ale ja jej osobiście nie widziałem :P

Hamowałem moj poprzedni wózek w Project XS - wyszło tyle ile po wirusie w dynosofcie... Ale jaka to była rolka - nie wiem, bo na tamtą chwilę tego nie rozróżniałem.

Osobiście nie mam ochoty strzelić sobie w głowę po takich pomiarach wiec napiszę, że nie dam rady bo auto jest w częstochowie :P

Jak zwykle w Krk zmarł temat siłą rozpędu :D

Cóż, ja odnośnie hamowni mam podobne zdanie jak LIGAR, po co hamować w warunkach, które dadzą wynik nieadekwatny do rzeczywistości? Jak coś robić to porządnie, takie moje zdanie. BTW, ktoś się wybiera w najbliższą środę pomarznąć na parkingu? ;)

Panowie mam pytanie odnośnie stacji benzynowej przy Bonarce ? Czy ktoś z Was tam tankuje ? Ja jeżdżę do Krk co 2 tygodnie na zjazdy na AGH-u, widziałem ze cena PB95 bardzo atrakcyjna :) Czy paliwo w miarę dobre ? Czy nie "chrzczone" ? Chce przy najbliższym zjeździe zatankować własnie tam moja Alfetke :) Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach Krk :)

Ja bym nie polecił Arge, bo właśnie ta stacja tam jest. Jeśli już to szukaj ORLEN, SHELL, LOTOS. Tankuje praktycznie zawsze na orlenie i nie mam problemu. Jeśli nie jest mi po drodze to mam shella i lotosa ;)

Dokladnie chodzi o stacje paliw Auchan :)

Wysłane z mojego XT890 za pomocą Tapatalk 2

Auchan sprzedaje paliwo z orlenu. Tego paliwa się sprzedaje cysterny tygodniowo. Nie widać nigdzie nagłówków o "niskiej jakości paliwa w na tych stacjach"

ja polecam shella koło kauflanda na prądnickiej. Bardzo niskie ceny mają. Obok jest Orlen i dość mocno konkurują.

A ja polecam oszczędności 4.2 zł / litr ;) Pewna jakość, świeży towar :)

Amortyzatory
Powrót