Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
To on mówił, czy chyba kupił?

chyba mówił, że może kupił :P Ciekawe czy kiedyś jeszcze przyjedzie na jakiegoś spota :)

A może... może kupił, że chyba mówił?
No na pewno, na pewno przyjedzie :D

- - - Updated - - -

Ligar, gdzie znikasz na pół roku?

co do mechaników... byłam w maju w Zelczynie na GT serwisie, "wymienili mi olej" w tym miesiącu znajomy powiedział mi że tak wymienili mi olej ale chyba 5 lat temu :) więc tak tobie mogli uszczelnic mise jak mi wymienić olej :)

Stałaś ostatnio koło kurczaka na Statoilu? :D

- - - Updated - - -

Ja znam tych z GT Service z Energetyków. Dziady :P

Wtajemniczcie mnie gdzie i kiedy się odbywają, trochę dużo stron do przerzucenia ;)

Zero progów, ale jeden zasadniczy problem: tam mało miejsca jest, chociaż na Krk to wiele nie potrzeba :D
W razie "W" na przeciwko jest Biedronka :D

hahaha Magik zrobił super reklame kurczaków :D za biedronką na obwodnicy można poszaleć :)

Noooo, za Biedrą jest obwodnica i można poszaleć :P
Kriskros, kto dzisiaj był?
Ja bym przyjechał, ale dopiero dzisiaj przyszła mi miska :)

Co Ci znowu z tym znachorem przyszło do głowy?

A kto jeża zrozumie.... On ma kolce w kolorach tęczy :D Taki tęczowy chłopak z niego, powiedział bym wręcz tęczusia taka!

BTW ciekawe jak jeże to robią ? Hmmm..... z drugiej strony jednak nie chce wiedzieć :P

Wracając do tematu to kiedy te kurczaki w skawinie ? Ruszył bym sie w koncu z pod tego reala i przestał patrzeć jak dziewczyny ustawiają światła w sejczento...

No ja wiem kiedy... nie wiem. Wezmę grafik ze służbami na październik to się zgadamy na kurrrrrrCZAKA :D

Amortyzatory
Powrót