• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

Patrzyłem na pogodę i w sobotę pokazują 20 C bez deszczu, wiec można grilla robić :P

powiem tak byc moze wpadniem cala ekipa :)alfistów ale mamy plany do wrocka jechac wiec damy znac co i jak . A jesli chodzi o polowe lipieca to zaczolem ruszac temat spota bielsko-ustroń basenik na osrodku grill siatkowka plazowa krege i inne atrakcje niebawem napisze posta byc moze za mala kase uda sie zrobic weekend domki sa fajne tylko nie wiem ile bedzie wolnych........zobaczymy jeszcze.

Witam postaram się zjawić na jakąś godzinkę aby się zapoznać w końcu z alfisti z bielska ;) bo jak wiadomo jutro władcy ognia i trzeba by było coś pooglądać :D jak też dobrze wiadomo to festiwal grilla także lepiej co by pogoda była. A gdzie się spotykamy ? na techo jakby nie padało si ?

ja napewno bede chocby zapalki w oczach tylko mam pytanie ile ta dzialka pomiesci osob na tego grila? czyli to co pewno to ze 19.06.2010 pod tesco o godz 17 alternatywnie gemini no i gril jako atrakcja (wybaczcie ale ten tydzien nocek calkowicie zniszczyl moja koncentracje )

Ostatnia edycja:
Witam postaram się zjawić na jakąś godzinkę aby się zapoznać w końcu z alfisti z bielska ;) bo jak wiadomo jutro władcy ognia i trzeba by było coś pooglądać :D jak też dobrze wiadomo to festiwal grilla także lepiej co by pogoda była. A gdzie się spotykamy ? na techo jakby nie padało si ?
Tu masz wszystko napisane :))

Spotkanie Cykliczne Bielsko-Biała

Data i czas: 19 czerwca 17:00
Miejsce spotkania:
102.jpg
ul. Warszawska, parking koło stacji benzynowej ( w razie deszczu Gemini Park
103.jpg
ul. Leszczyńska parking podziemny)
Miejsce grilla jeżeli nie będzie padać: ul. Gościnna ( http://mapy.google.pl/maps?f=d&sour...36045&sspn=0.062357,0.154324&ie=UTF8&t=h&z=13 )

Lista:
1. pafcioooo
2. Jagiel
3. Kastner (jak odeśpi nockę)
4. Darek-1989
5. khropek
6. ryloon
7. slavik10 + ekipa (?)
8. Dareczek
9.

PS. Fajnie jak by każdy wziął ze sobą krzesło, bo dziś rozwaliłem ławkę :D

---------- Post dodany o godzinie 20:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:14 ----------

ile ta dzialka pomiesci osob na tego grila?
Jest dużo miejsca, tylko weź krzesła bo ławkę połamałem :D no chyba że będziesz stał :P

---------- Post dodany o godzinie 20:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:16 ----------

Patrze właśnie na pogodę i myślę że spotkamy się pod Tesco i pojedziemy na grilla bo ma nie padać :)

Ostatnia edycja:
Tego nie wiedzą najstarsi górale :P

---------- Post dodany o godzinie 13:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:48 ----------

Aktualna lista:
1. pafcioooo
2. Jagiel
3. Kastner
4. Darek-1989
5. khropek
6. ryloon
7. slavik10 + ekipa (?)
8. Dareczek
9. sert1 ( będzie koło 20 )
10. jamrozw ( będzie koło 20 )
11.

Ostatnia edycja:
Jako że jest ładna pogoda spotykamy się pod Tesco, godzina tak jak było wcześniej pisane 17:00. Mój numer tel. 782 685 280

SORY!!! Mówiłem, że będę, ale jak juz do was wyjeżdżałem wpadła do mnie niezapowiedzianie rodzina z Warszawy (akurat byli przejazdem) i nie wypadało mi powiedzieć "sory, ale mi nie pasuje"

Dziękuje za spota i sorry że tak krótko nastepnym razem sie poprawie ;)

Heh spocik full wypas był:) mycie grilla:) pamiętna "siekierka" ze zdjęcia Jagiela :D OffRoad AR147 i lotniskowe błoto po sam dach :D a na koniec browarek do 2 w nocy:):)

Dzięki za spota :) Na prawdę było super :) khropek zapomniałeś dodać że lotniskowe błoto nie tylko po sam dach ale też po moje kolana ;) Oj biedna była ta Twoja bella ;)

AAA no tak, zwracam honor, zapomniałbym też o postaci pierwszoplanowej: "lodówce z różowymi drzwiczkami z łopatą w środku"

Amortyzatory
Powrót