• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

Hmm co 2 tygodnie... Nie wiem czy w BB jest aż tylu zapaleńców by tak często robić spoty, ale spróbować można. Nawet trzeba! A nóż wypali.

No i mam dwa pytania:
-czy żywczanie mogą też wpadać na spoty?
-czy można wpadać na nie Toyotą Yaris???:D

Czyli spotykamy się o 17 na parkingu koło stacji Tesco :)
No i mam dwa pytania:
-czy żywczanie mogą też wpadać na spoty?
-czy można wpadać na nie Toyotą Yaris???:D
-TAK
-TAK :)

Ostatnia edycja:
spotkajmy się

Uwaga do wszystkich Alfiarzy w okolicy Bielska dzisiaj spotykamy się dzisiaj o 17 gorny parking kolo Tesco zapraszamy wszystkich w alfach lub w innych zamienikach:)

daniel ja spotykam się z kumplami co tydzien ale jakos dajemy rady jak ktos moze to przyjezdza jak nie ma czasu to nie przyjezdza zasada jest prosta czasami trzeba sie spotykac zeby pogdac o wszystkim i cos zjesc razem :):) pozdrawiam wszystkich i serdecznie zapraszam na 17

Ostatnia edycja:
Podjechałbym, dziś ale mi żona auto bieże ;)

ja mogę byc ale o 18. Zadzwonię do slavika albo wojtka czy tam jeszcze biesiadujecie. Tak czy tak będę w okolicach. siema

Dzięki za spota... było miło :) mam nadzieje że "cykliczne" wejdą już na stałe do kalendarza bielskich i żywieckich ;) alfaholików :)

Było bardzo fajnie, myślę że frekwencja będzie tylko większa :)

Spot jak zawsze w tym gronie był genialny. Świetni ludzie i atmosfera. Dziękuję, że Żywiec też może w nich uczestniczyć. (bo Okrajnik oczywiście należy do BB):D
A państwo Magiera jak zauważyła poczekałem na was. (widziałem was na żywieckiej) W grupie raźniej wracać:)
Ale muszę was okrzyczeć. Zmusiliście mnie do wykonania manewru wyprzedzania!!! JA jadę z tyłu, a wy wyprzedzacie?! Foch:mad: Bałem się...:D:D

No dzieki wszystkim za miłe spotkanie było zacnie oby czesciej takich spotkań w wiekszym gronie alfistów tu bije do ciebie Rafale co składasz alfe:)quatro gratuluje wyprzedziles jakies auto, nie boj sie twoja alfa nie boi sie wyprzedzać:)Mam nadzieje ze fotele w "gta"sa cale jakby co to mam swoje kanapy w garażu moze jakos sie wpasuje:)pozdrawiam uwaga na wyprzedzajacych instruktorów :)

Wielkie dzięki za miłe spotkanie mam nadzieje ze za 2 tygodnie spotkamy sie w tym samym gronie a moze w wiekszym. Państwu M. dziekuje bardzo za pewnien trunek.

Mam nadzieje ze szynszyle dojechaly cale:)

Wyprzedzający instruktorzy to istna plaga na drogach. Trzeba się mieć na baczności, w końcu się stresują gdy przekraczają przepisy:D
slavik10 napisał:
quatro gratuluje wyprzedziles jakies auto
Też sobie gratuluje, nawet mi się to spodobało jak już ochłonąłem trochę w domu:D
Jeszcze się wtrącę co do tej GTA. W opisie to faktycznie igła, więc jutro troszkę rozwagi w czasie oględzin. Ale jak kupisz, to w końcu Sławek będziesz miał jakieś iluzoryczne szanse wygrania wyścigu ze mną:)

No dzieki wszystkim za miłe spotkanie było zacnie oby czesciej takich spotkań w wiekszym gronie alfistów tu bije do ciebie Rafale co składasz alfe:)quatro gratuluje wyprzedziles jakies auto, nie boj sie twoja alfa nie boi sie wyprzedzać:)Mam nadzieje ze fotele w "gta"sa cale jakby co to mam swoje kanapy w garażu moze jakos sie wpasuje:)pozdrawiam uwaga na wyprzedzajacych instruktorów :)

eh... niestety niedałem rady dojechac - tylne zawiecho juz nówka, teraz sportowa skrzynia i przednie zawiecho. córwa szukam klucza 34 do piasty ma ktoś .... bo jak nie to gumówka - i tak półosie nowe beda. Pozdrawiam do zobaczyska.

Klucz 34? Jak chcesz Rafał to mam 2x 10 i 1x 14 :D:D
(To co to za bryke składasz?):)

Wielkie dzięki za miłe spotkanie mam nadzieje ze za 2 tygodnie spotkamy sie w tym samym gronie a moze w wiekszym.

Też mam taką nadzieję:) W piątek mimo, iż nie byłem to udało się poznać pierwszego Forumowicza - Jamrozw'a, tj. Wojtka. Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia (może namówię kolegę z czerwoniutkiej AR164 3.0 :)

Amortyzatory
Powrót