pafcioooo
Nowy
Mi pasuje ten piątek
... za dwa tygodnie nie dam rady niestety
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
-TAKNo i mam dwa pytania:
-czy żywczanie mogą też wpadać na spoty?
-czy można wpadać na nie Toyotą Yaris???![]()
Też sobie gratuluje, nawet mi się to spodobało jak już ochłonąłem trochę w domuslavik10 napisał:quatro gratuluje wyprzedziles jakies auto
No dzieki wszystkim za miłe spotkanie było zacnie oby czesciej takich spotkań w wiekszym gronie alfistów tu bije do ciebie Rafale co składasz alfequatro gratuluje wyprzedziles jakies auto, nie boj sie twoja alfa nie boi sie wyprzedzać
Mam nadzieje ze fotele w "gta"sa cale jakby co to mam swoje kanapy w garażu moze jakos sie wpasuje
pozdrawiam uwaga na wyprzedzajacych instruktorów
![]()
Wielkie dzięki za miłe spotkanie mam nadzieje ze za 2 tygodnie spotkamy sie w tym samym gronie a moze w wiekszym.
Klucz 34? Jak chcesz Rafał to mam 2x 10 i 1x 14
(To co to za bryke składasz?)![]()