Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

Dzięki wszystkim za udanego spota i dzisiejsze poprawiny :D Do następnego razu :)

No poprawiny dzisiaj to już był spontan:) Trochę pogoda nie dopisała, ale w porządku było :) nie ma to jak zjechać ponad 50km w poszukiwaniu kebaba :)

ja też myślałem że się pojawię z moja bellą, ale niestety dopiero w niedziele wieczorem dotarłem do bb :(

A więc przyszedł czas na zorganizowanie drugiego cyklicznego spota w Bielsku:):

Data i czas: piątek 9 lipiec 2010 godzina 17

Miejsce spotkania: Tesco ul. Warszawska, parking koło stacji benzynowej

Jeżeli chodzi o atrakcje spota to myślę że tym razem moglibyśmy wybrać się na małą wspólną wycieczkę do wyboru albo Równica w Ustroniu http://www.rownica.pl/ albo Góra Żar w Międzybrodziu tylko jeżeli chodzi o Górę Żar to nie jestem pewny, od której godziny można tam wjeżdżać samochodem (z tego co pamiętam to od godziny 18 ale jak się mylę to poprawcie mnie).

Lista:
pafcioooo
adamjtd
Jagiel

Ostatnia edycja:
jeżeli chodzi o Górę Żar to nie jestem pewny, od której godziny można tam wjeżdżać samochodem (z tego co pamiętam to od godziny 18 ale jak się mylę to poprawcie mnie).
Jeżeli mówisz o wjeździe na samą górę, to trzeba mieć pozwolenie.

Nie, od jakiejś godziny można spokojnie wjeżdżać. Tylko nie wiem od której: 18:00, 20:00 albo 21:00.
Poza tym, ja wjeżdżam bez problemów i mam zawsze na ten zakaz wyj...ne:D

a ja z racji adresu zamieszkania wolałbym Ustroń:) ale rozważę każdą propozycję:)

pewnie dlatego że wiekszośc jeszcze jest w itali lub odsypia italie

...albo po prostu mamy okres wakacyjny i pewnie dużo osób powyjeżdżało gdzieś na wczasy albo wszyscy gdzieś grillują z rodzinami w weekendy. W każdym bądź razie jeżeli lista się nie zapełni to myślę że nici będą z lipcowego spota.

jak bielszczanie chca sie spotykać to proponuje ustalić jeden dzień np.piatek i wieczorkiem spotykać sie powiedzmy co tydzień lub co 2 tygodnie i niech to się stanie naszym przyzwyczajeniem :)
Myśle że tak będzie najlepiej, bo teraz jest lekki zamęt :girl_wacko:

Ustaliliśmy z jamrozw, że najlepiej jak będziemy się spotykać w piątki co dwa tygodnie, godzina myślę że 17 i teraz jest pytanie, czy spotykamy się w ten piątek czy za dwa tygodnie ??

Amortyzatory
Powrót