• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

cuoreventi - AR 156 2.0 JTS Bn

Dla dodatkowego wyposażenia ;) zapewne.. ja też tak mam.. mimo że z tyłu nikogo nie wożę to staram się żeby nie odbiegało wyposażeniem od przodu..

Dla dodatkowego wyposażenia ;) zapewne.. ja też tak mam.. mimo że z tyłu nikogo nie wożę to staram się żeby nie odbiegało wyposażeniem od przodu..

Ale jeździć z tylnymi boczkami z dziurami po korbach, to też średnio :P ;) No chyba że temat już ogarnięty, bo w sumie dawno nie zaglądałem do środka ten laluni ;)

To po co wkładałeś do tyłu elektryczne sterowanie szyb?

1185033_518921308187817_264519256_n.png

Nie ma już dziur po korbkach. Boczki wymienione.

Łeeeee, Panie. Taka rzeźba, to bite było.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4

Robi wrażenie.. kocham te felgi.. może kiedyś uda mi się takie jakoś dopasować pod Brembo na dystansach..

Teraz przydałoby się zrobić... lakierowanie zacisków :P niekoniecznie na czerwono.. po prostu na czarno albo srebrno żeby pokryć widoczne zużycie materiału, powierzchniową korozję ;)

Teraz przydałoby się zrobić... lakierowanie zacisków :P niekoniecznie na czerwono..
Myślałem o tym. Myślałem o żółtym kolorze, ale myślałem też o gotowych zółtych atrapach.
3491307031
Przyznam też, że po głowie chodzą mi zaciski Brembo od 166 lub 159, chyba że trafię GTA i 330mm. Wcześniej będzie jednak rozpórka górna z przodu.

No zaciski większa fajny pomysł ;) ale do tego czasu można poświęcić weekend i swoje pomalować zestawem Motipa ;) może być i na żółto :)..

PS. osłonki daruj :P

...a gdzie masz to swoje tajne miejsce do mycia auta? Widzę, że nie byłeś na myjni.

To jest dziupla u wujka Mietka :D

hehe wujek Mietek lubi duże auta, jak widzę w tle...

A nie myślałeś nad lekką glebą?

Lekka gleba to już jest. Sportpack czyli -20mm

...a gdzie masz to swoje tajne miejsce do mycia auta? Widzę, że nie byłeś na myjni.

Odpowiem enigmatycznie, na zapleczu pewnej firmy co to asfalt kładzie i drogi buduje :)

Proponuję pomalować zaciski na złoto jak w subaru sti

A felgi na różowo? :)

Parę detali z mojego auta. Aluminiowe rygielki z logiem AR

DSC03327.JPGDSC03326.JPG

Wycieraczki z logiem AR

DSC03329.JPG

Przełączniki do dodatkowych zegarów.

DSC03334.JPG

Radio, które wita mnie jedynym słusznym napisem, a także może pokazywać godzinę :)

DSC03333.JPGDSC03357.JPG

Oczywiście jest jeszcze jedno logo AR we wnętrzu :)

DSC03355.JPG

No i aktualny wygląd środka

DSC03336.JPGDSC03337.JPGDSC03338.JPGDSC03339.JPGDSC03340.JPG

Ej a co robisz tymi przełącznikami ? :) rozumiem że jeden zmienia kolor z amber na white podświetlenia a drugi to wyłącznik ?

Amortyzatory
Powrót